Polis ekipleri, kısıtlamaya rağmen gece saatlerinde açık olan İstanbul Nişantaşı'ndaki bir restorana baskın yaptı. Baskında 100 kişiye ceza kesilirken restorandan ünlü şarkıcı Yaşar İpek de çıktı. Üç aydır ilk defa dışarı çıktığını dile getiren şarkıcı, ‘Allah bu pandemiyi inşallah biran önce başımızdan alsın ‘ ifadelerini kullandı.
Şişli Nişantaşı Mahallesi Vali Konağı Caddesi'nde bir restoran, koronavirüs salgınına karşı önlem amaçlı getirilen kısıtlamalara uymadı.
Polis ekipleri ise gece saatlerinde açık olduğu ihbarı üzerine söz konusu mekana baskın yaptı. Ekipler, kısıtlamaya kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle yaklaşık 100 kişiye ve işletmeye para cezası kesti.
Polis ekiplerinin baskının ardından mekandan çıkan müşteriler arasında bir isim dikkat çekti. Ünlü şarkıcı Yaşar İpek’in de yasak olmasına rağmen mekanda olduğu görüldü.
İpek, kendisine soru yönelten basın mensuplarına ‘Allah bu pandemiyi inşallah biran önce başımızdan alsın’ cevabını vererek olay yerinden ayrıldı.