Yasak Elma’nın yıldızı Eda Ece’den ayrılık itirafı geldi

Yasak Elma’nın sevilen isimlerinden Eda Ece, geçtiğimiz akşam katıldığı ödül töreninde ayrılık haberleri hakkında açıklama yaptı. Ünlü oyuncu o iddialara son noktayı koydu…

01.06.2022-11:17 - (Son Güncelleme: 01.06.2022-11:28) Yasak Elma’nın yıldızı Eda Ece’den ayrılık itirafı geldi

Sempatik tavırları ile büyük beğeni kazanan Eda Ece, Yasak Elma dizisindeki performansı ile göz dolduruyor. Dizide deli dolu Yıldız karakterini canlandıran başarılı oyuncu, performansı ile her bölüm sosyal medyada gündem oluyor. Ünlü oyuncu hakkında çıkan ayrılık haberleriyle ilgili ilk defa konuştu. 

Eda Ece’den ayrılık haberleri hakkında açıklama

Yasak Elma dizisinin yıldız isimleri arasında yer alan güzel oyuncu Eda Ece, basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer’le haklarında çıkan ayrılık haberleriyle ilgili açıklama yaptı. Daha öncesinde de sevgilisine kızdığı zaman kendisini Instagram dan sildiğini söyleyen Eda Ece, yine öyle bir durum yaşandığını ifade etti. Geçtiğimiz gün magazin muhabiri arkadaşların merak ettiği soruları cevaplayan Ece, ayrılık soruları üzerine, ‘’Sizin için yapıyorum ben onu. Kız üç senedir aynı kişiyle çıkıyor, haber yapabilin, sıkılmayın diye. Arada bir adrenalin olsun diye. Buğra 'Aynı evin içinde yine mi sildin beni?' diyor. 'Şunu yapma, boşuna haber oluyoruz' diyor. Çok kızdı, çok. Bir daha yapmayacağım’’ şeklinde konuşarak ayrılık haberlerinin gerçek olmadığını belirtti. 

Eda Ece ve sevgilisi ayrıldı mı?

Evliliğe yeşil ışık yaktı

Ünlü isimlerin büyük ilgi gösterdiği geceye yeşil bir elbiseyle katılan Eda Ece, "İlişkinizi evlilikle taçlandırmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna ise "Evet, bir noktada oraya gider ama bu yaz değil. Bu yaza yetişmiyor" yanıtını verdi.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal