Yasak Elma'da Çağatay ölüyor mu? Yasak Elma'da şok ayrılık

Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’da şok bir ayrılık yaşanıyor. Dizinin başrol karakterlerinden Çağatay’ı canlandıran Berk Oktay’ın yapımdan ayrılacağı ifade ediliyor. Çağatay’ın dizideki akıbeti de tartışılmaya devam ediyor. Peki Yasak Elma'da Çağatay ölüyor mu? Yanıtını haberimizde bulabilirsiniz...

23.05.2022-21:33 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-21:33) Yasak Elma'da Çağatay ölüyor mu? Yasak Elma'da şok ayrılık

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma’da sezon finali yaklaşırken, dizi hakkında önemli iddialar ortaya atılmaya başlandı. Bu iddialardan birisi ise hem oldukça konuşulacak hem de hayranları üzecek cinsten. Söz konusu iddiaya göre Yasak Elma’da Çağatay karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Berk Oktay, dizinin sezon finali yapmasıyla beraber yapımdan ayrılacak. Bu haberle beraber Çağatay karakterinin Yasak Elma’daki durumu da merak edilmeye başlandı. Peki Yasak Elma'da Çağatay ölüyor mu?

Yasak Elma'da Çağatay ölüyor mu?

Her bölümüyle oldukça konuşulan Yasak Elma dizisi başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz yer alıyor. Yapımcılığını Medyapım şirketinin yaptığı Yasak Elma dizisi sezon finalinin 13 Haziran 2022 Pazartesi günü yayınlanacak olan 147. bölümle beraber yapılacağı kaydedilirken, dizide Çağatay karakterini canlandıran Berk Oktay’ın sezonun sona ermesiyle beraber Yasak Elma’dan ayrılacağı öğrenildi.

Yasak Elma Çağatay

Yasak Elma dizisinin yeni bölümü 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 20.00’de Fox TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal