Yasak Elma Ender öldü mü, diziden çıktı mı? Şevval Sam yeni sezonda yok mu, diziden ayrılıyor mu?

Yasak Elma izleyicileri Şevval Sam'ın diziden ayrıldığına yönelik çıkan haberler sonrası konu hakkında araştırmalar yapıyor. Peki Şevval Sam yani dizideki adıyla Ender dizide öldü mü? İşte detaylar...

13.06.2022-22:40 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-22:40) Yasak Elma Ender öldü mü, diziden çıktı mı? Şevval Sam yeni sezonda yok mu, diziden ayrılıyor mu?

Uzun dönemdir FOX TV'nin başarılı projeleri arasında kendine en üstlerde yer bulmaya devam eden Yasak Elma dizisi 6 sezonu devirdi. En son ki sezonunda diziden ayrılacağı iddia edilen Şevval Sam yani Ender ile ilgili haberimizi okuyarak konuyla ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz...

Yasak Elma dizisi Ender öldü mü?

3 Haziran 2022 tarihinde sezon finali yapacak olan dizide Şevval Sam'ın hayat verdiği Ender karakterinin ölümü şok etkisi yarattı. Şevval Sam'ın diziden neden ayrılacağı merak konusu oldu.

Şevval Sam diziden neden ayrılıyor?

Yasak Elma Ender neden öldü?

Şevval Sam'ın hayat verdiği Ender karakteri kesin olarak 6.sezonda yer almayacak. Bu ayrılık dizi izleyicilerinde büyük bir şok yarattı. Ayrılığın bir çok sebebi olduğu ortaya çıktı. Bunlardan ilki Şevval Sam'ın asıl mesleği olan şarkıcılığa geri dönem isteği. Şevval Sam daha öncede dizilerde rol almıştı ama belli ki asıl işi olan ses sanatçılığını yapmayı daha çok istiyor. Yaz sezonunda turneye çıkmak istediği belirtilen Şevval Sam'ın vaktinin büyük bir kısmını setlerde geçirmek istemediği öğrenildi. Şevval Sam bu sebepten ötürü diziden ayrılma kararı aldı.

Yasak Elma Ender diziye geri dönebilir mi?

Şevval Sam dizide Ender karakteriyle yer alıyordu ve Ender karakteri dizinin bel kemiklerinden biriydi bu sebeple izleyiciler Şevval Sam'a sosyal medya üzerinden yoğun eleştirilerde bulundular. İzleyiciler Şevval Sam'ın karakteri bıraksa da Ender karakterinin dizide yer alması gerektiğini aksi taktirde dizinin çok büyük bir yara alacağını düşünüyorlar. Bundan dolayı sezon finaliyle alakalı yapılan tahminler Ender'in ölmeyebileceği üzerine kuruluyor. Bunun sebebi ise Ender karakterinin diziye döndüğü taktirde büyük entrikalar yaratıp diziye renk katacak olması. Bunları senaristlerin de bildiğini düşünürsek sezon finali izleyicilerin tahminleri doğrultusunda Ender'in ölmeyeceği şeklinde bir kurguyla sonlandırılabilir.

Kadir Buğra Demir
kbugrademir@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal