02.03.2021-14:58 (Son Güncelleme:02.03.2021-14:58)


1

Geçtiğimiz günlerde Koronavirüse yakalanan oyuncu Eda Ece, Yasak Elma dizisinin setine geri dönüyor. Tedavisi evde devam eden ve durumu düzelmeye başlayan güzel oyuncu, 101. bölüm ile yeniden ekran karşısına çıkacak.



2

FOX TV’nin başarılı yapımlarından olan yasak elma dizisinin güzel oyuncusu Eda Ece ve üç set çalışanının, yeni tip koronavirüse yakalanmasının ardından dizi çekimlerine bir süre ara verilmişti.



3

GÜZEL OYUNCU TOPARLADI, GERİ DÖNÜYOR

GÜZEL OYUNCU TOPARLADI, GERİ DÖNÜYOR

Pozitif olduğunu öğrendikten sonra setten ayrılan Eda Ece, durumu ağırlaşınca hastaneye gitmişti. Durumu toparladıktan sonra ise evinde tedaviye devam eden oyuncudan, hayranlarını sevindiren haber geldi. Sete ara veren Ece'nin 101. bölümde yeniden ekrana geleceği öğrenildi.



4

"2 GÜNE GEÇER DEMİŞTİ"

"2 GÜNE GEÇER DEMİŞTİ"

Koronavirüse yakalanmadan önce çekilen bölümünün yayınlanacağı akşam konuşan Eda Ece, korona teşhisi konulmadan önce hastalığı hakkında gelen sorular üzerine "2 güne geçer" yorumunu yapmıştı.



5

Fox TV ekranlarının entrika dolu dizisi Yasak Elma, geçtiğimiz hafta başrol oyuncusu Eda Ece ve 3 set çalışanının yakalandığı koronavirüs ile gündeme gelmişti.



6

Pozitif olduğunu öğrendikten sonra setten ayrılan Eda Ece, hastalığı ağırlaşınca hastaneye gitmişti.



7

Durumu toparladıktan sonra ise evinde tedaviye devam eden oyuncudan, hayranlarını sevindiren haber geldi. Sete ara veren Ece'nin 101. bölümde yeniden ekrana geleceği öğrenildi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr