Yasak Elma 173. bölüm fragmanı: Yasak Elma yeni bölümde neler olacak? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman, özeti yayınlandı mı?

Fox TV ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma’nın yeni bölümünde izleyenlerin nefesleri kesilecek. Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz gibi başarılı isimlerin başrolünde olduğu dizinin yeni bölüm detaylarını öğrenmek isteyenler arama motorlarına yönelerek Yasak Elma 173. bölüm fragmanı, Yasak Elma yeni bölüm özeti, Yasak Elma full izle son bölüm gibi terimlerle araştırma yapıyor.

17.04.2023-17:17 - (Son Güncelleme: 17.04.2023-17:17)

Uzun zamandır Fox TV’de yayın hayatını sürdüren Yasak Elma dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz, Şebnem Dönmez ve Barış Aytaç gibi isimlerin oyuncu kadrosunu oluşturduğu Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde neler olacağını öğrenmek isteyen dizi hayranları Yasak Elma 173. bölüm fragmanı, Yasak Elma yeni bölüm özeti, Yasak Elma full izle son bölüm gibi terimlerle arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Yasak Elma yeni bölümde neler olacak? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman, özeti yayınlandı mı?

Yasak Elma yeni bölümde neler olacak?

Yayınlanan fragmanlara göre, bu haftaki bölümde Caner Kumru’nun yaralarını sarmaya çalışır. Ender ve Caner ise Kumru’yu hemen evlendirme derdine düşer. Yıldız ve Doğan’ın düğün hazırlıkları Julia’nın Doğan’a yaptığı şantajla gölgelenir.

Yasak Elma 173 Bölüm Fragmanı

Yasak Elma yeni bölüm ne zaman?

Yasak Elma dizisi yeni bölüm, 17 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 20.00’de Fox TV ekranlarında yayınlanacak. Yasak Elma 173. bölüm fragmanı ise yeni bölüm sona erdikten sonra izleyenlerle buluşacak. 

Yasak Elma oyuncuları

Şevval Sam,

Eda Ece,

Biran Damla Yıldız,

Murat Aygen,

Melisa Doğu,

Barış Aytaç,

Serkan Rutkay Ayıköz,

Şebnem Dönmez,

Vildan Vatansever,

Bahtiyar Memili

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal