Yasağa Uymayan 19 Yaşındaki Genç Polisten Kaçarken Kaza Yaptı

Antalya'da meydana gelen olayda, sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen evinden çıkan 19 yaşındaki genç polisten kaçarken kaza yaptı.

04.04.2020-18:00 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-17:50) Yasağa Uymayan 19 Yaşındaki Genç Polisten Kaçarken Kaza Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün yaptığı konuşmada coronavirüs önlemleri kapsamında 20 yaş ve altındaki gençlerin sokağa çıkmasının yasaklandığını belirtti. Virüsün yayılmasında en büyük aracılardan olan gençlerin, salgının yayılmaması için bir süre evde kalmalarına karar verildi.

Bazı gençler bu yasağı dikkate almadı ve sokağa çıkmaya devam etti. Yasağın ardında ekipler ise denetimlerini artırdı. Özellikle gençlerin dolaşımını takip eden ekipler dışarıda gördükleri gençlere cezai işlem uyguladı.

ARABA SERAYA UÇTU

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde meydana gelen olayda, 07 US 770 plakalı aracın sürücüsü olan 19 yaşındaki H.S., seyir halindeyken uygulama polislere denk geldi. Yaşından dolayı sokağa çıkması yasak olan H.S.'nin yanında ise 18 yaşındaki arkadaşı ve annesi vardı. Polisi gören H.S., panikleyerek aracıyla kaçmaya başladı ve yaklaşık 5 kilometre kovalamaca yaşandı. H.S. yönetimindeki araç yol kenarındaki seraya uçtu. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, polisler şahısları jandarmaya teslim etti.

Yapılan sorguda yaşları 20'nin altında olan ve sokağa çıkmamaları gereken 2 kişiye toplamda 784 TL idari para cezası kesildi. Olayla ilgi soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal