Yaş şartına takılma devri geride kaldı! 2 şartla belediyede yüksek maaşla işiniz hazır

Yüksek maaşla işe girmek isteyenlere müjdeli haber verildi! 2 farklı iş için daimî süreli istihdam edilecek personel alımı yapılacak. İş başvuruları başladı…

19.03.2024-10:28 - (Son Güncelleme: 19.03.2024-10:28) Yaş şartına takılma devri geride kaldı! 2 şartla belediyede yüksek maaşla işiniz hazır

Yüksek maaşla daimî iş arayan vatandaşlara müjdeli haber geldi! İlçe Belediyesi bünyesinde çalıştırılmak üzere daimî kadrolu personel alımı yapacağı duyuruldu. Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapılacak olan personel alımında toplamda 12 işçi alımı gerçekleşeceği paylaşıldı. 6 süpürgeci, 6 şoför pozisyonu için alım yapacak olan Bayrampaşa Belediyesi başvuru şartlarından son başvuru tarihine kadar tüm detayları paylaştı.

Bayrampaşa Belediyesi personel alım nitelikleri neler?

Bayrampaşa Belediyesi personel alımının tüm detayları belli oldu. Şoför pozisyonu için başvuruda bulunacak olan adayların en az bir yıl iş deneyiminin bulunması gerektiği ve sürücü belgelerini sunabilecek olması gerekiyor. Süpürgeci pozisyonunda çalışma sağlayacak personel için ise 2 yıl iş tecrübesinin bulunması şartı mevcut. Belediye tarafından belirtilen bu şartları karşılayan vatandaşlar yüksek maaşla yaş şartına takılmadan istihdam sağlayabilecek. 

Yaş şartına takılma devri geride kaldı! 2 şartla belediyede yüksek maaşla işiniz hazır

Bayrampaşa Belediyesi personel alımına nasıl başvurulur?

Bayrampaşa Belediyesi personel alım başvuruları 31 Mart 2024 tarihine kadar devam edecek. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar e - posta ya da telefon üzerinden başvurularını iletebilecek. Adayların başvurunun sonuçlarını ise telefon aracılığıyla öğrenmesi mümkün olacak. Yüksek maaşla sadece 2 şartı karşılayan vatandaşlar, istihdam sahibi olabilecek. 6 süpürgeci, 6 şoför olarak toplamda 12 açık pozisyon söz konusu. Bu pozisyonların koşullarını sağlayan vatandaşlar daha fazla beklemeden başvurularını e posta ya da telefon aracılığıyla iletebilir yüksek maaşla işlerine başlayabilirler.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal