Yarın okul var m? Okullar tatil mi? Perşembe Cuma 5-6 Mayıs okullarda bayram tatili uzatıldı mı?

Ramazan Bayramı'nın son günü Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda eğitim gören milyonlarca öğrenci ve velileri, tatil sürecinin ne zaman bittiğini ve okulların ne zaman açılacağını araştırıyor. Araştırma yaparken de 'Yarın okul var mı? sorusuyla sorgulanma yapılıyor. Gözler MEB'den gelecek açıklamalara çevrilirken Perşembe Cuma 5-6 Mayıs okullarda bayram tatili uzatıldı mı? sorusuna yanıt aranıyor.

04.05.2022-13:19 - (Son Güncelleme: 04.05.2022-13:19) Yarın okul var m? Okullar tatil mi? Perşembe Cuma 5-6 Mayıs okullarda bayram tatili uzatıldı mı?

2 Mayıs Pazartesi günü başlayan ve 3 gün olan Ramazan Bayramı tatilinin uzatılıp uzatılmadığı gündemin en önemli konuları arasında yerini aldı. Bayram tatilinde olan vatandaşların tatillerinden dönüşlerine yön verecek olan karar özellikle Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurumlarda eğitim gören öğreniciler ve velilileri tarafından merak ediliyor.

Ramazan Bayramı sonrası ilkokul, ortaokul ve lise kademesindeki öğrencilerin eğitimlerine hangi gün kaldıkları yerden devam edecekleri araştırılırken, gündemin en çok yanıtı aranan sorusu Perşembe Cuma 5-6 Mayıs okullarda bayram tatili uzatıldı mı? oldu.

Yarın okul var m

Yarın okul var m?

Bilindiği üzere Ramazan Bayramı 2 Mayıs Pazartesi günü başladı. 3 gün olan bayram tatili ise 4 Mayıs tarihinde sona erecek. Hafta için günlere denk gelen bayram tatilinin 9 gün olacağı ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmamasından dolayı okulların 5 Mayıs Perşembe günü açılacağı ve eğitime kaldığı yerden devam edeceği bildirildi.

Bayram sonrasına gelen 5 ve 6 mayıs tarihlerinde okulların açılmasının yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarında mesainin de başlayacağı resmi kaynaklar tarafından açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal