Yarın hava nasıl olacak? Hava durumu tahminleri 8 Mayıs 2022 Pazar hava durumu

Son dönemlerde havaların sıklıkla değişkenlik göstermesi üzerine vatandaşlar hava durumuna bakmadan dışarı çıkamaz oldu. Yarın hava durumu nasıl? 8 Mayıs hava durumu nasıl? Meteorolojiden gelen haberler üzerine yurdun belirli yerlerinde yağış etkisini gösterecek. Yüksek kesimlerin karla karışık yağmurla karşılaşması bekleniyor. Yarın ki hava durumuna dair detaylar haberimizde

07.05.2022-21:13 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-22:08) Yarın hava nasıl olacak? Hava durumu tahminleri 8 Mayıs 2022 Pazar hava durumu

Hava sıcaklıklarının artış göstermesi beklenirken azalması vatandaşları tedirgin etmeye başladı. Mevsim normallerinin altında devam eden hava durumları bölgelere göre değişiklik göstermektedir. Kuvvetli yağış olması beklenen bölgeler arasında Van ve çevresi bulunmaktadır. Bölgelere göre yarının hava durumu haberimizde yer almaktadır. 8 Mayıs hava durumu detayları...

8 Mayıs hava durumu

Marmara: Marmara bölgesi yer yer çok bulutlu geçmesi beklenirken bazı yerlerde ise gök gürültüsü etkisini arttıracak.

Ege: Bölgenin bazı yerleri çok bulutlu geçecek.

Akdeniz: Akdeniz bölgesinin doğusunun bazı yerleri çok bulutlu olurken, iç kesimler ise rüzgarlı ve yağış beklenmektedir.

İç Anadolu: Sivas çevreleri sağanak ve gök gürültülü devam ederken sağanak yağışta tahmin edilmektedir. Kuzey bölgesi ise kısa dönemli esinti yaşamaktadır.

8 Mayıs hava durumu

Batı Karadeniz: Sinop çevresi hafif yağışlı ve kısa sürecektir.

Orta ve doğu Karadeniz: Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde görülmesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Bingöl çevresinde yağış ön planda tutulurken sağanak yağış güneydoğusunun yükseklerinin karla karışık yağmur, yer yer kar şeklinde olmak üzere Van çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Bölgenin doğusunda yer alan Şanlıurfa ve çevresinde gök gürültüsü ve sağanak yağış etkisini göstermektedir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal