Yarın hava nasıl olacak? Hava durumu tahminleri 24 Nisan Pazar hava durumu

24 Nisan 2022 Pazar günü meteorolojiden gelen hava durumuna göre bazı yerlerde sağanak yağış bazı kesimlerde toz taşınımı beklenilmektedir. Yarın hava durumu nasıl olacak? 24 Nisan Pazar hava durumu. İşte ayrıntılar.

23.04.2022-21:07 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-21:07) Yarın hava nasıl olacak? Hava durumu tahminleri 24 Nisan Pazar hava durumu

24 Nisan 2022 Pazar günü hava durumunun nasıl olacağı merak edilmektedir. Meteorolojiden gelen bilgilere göre bazı bölgelerde sağanak, yağış ve toz taşınımı beklenilmektedir.

Rüzgar: Kuzey, kuzeybatı kesimlerde ülkemiz genelinde ise güneyde hafif ara sıra orta kuvvetli esileceği tahmin edilmektedir.

Hava sıcaklığı: İç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı diğer yerlerde bir değişikliğin olmadığı ve ülke genelinde normal mevsimlerin yaşanılacağı belirtilmiştir.

hava durumu

Marmara bölgesi

Parçalı ve az bulutlu. Bu gece ve 24 Nisan (Pazar) günü sabah güneyinde pus ve sis beklenilmektedir.

İç Anadolu bölgesi

Az bulutlu, kuzey kesimlerde parçalı bulutlu. Bu akşam Çankırı, yarın öğlen Kayseri, Yozgat ve Sivas'ta kuzey ve doğuda Nevşehir doğusunda kısa süreli sağanak yağışı beklenilmektedir.

Akdeniz Bölgesi

Az bulut ve ve açık. Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde parçalı bulutlu. Pazar (yarın) Hatay ve Osmaniye'de toz taşınımı tahmin ediliyor.

Ege Bölgesi

Az bulutlu ve açık. Bu akşam iç kesimlerde parçalı bulutlu olacağı beklenilmektedir.

Doğu Anadolu

Az bulutlu, kuzey ve doğusunda çok bulutlu olması bekleniliyor. Yarın (Pazar) öğlen Ardahan ve Kars çevrelerinde kısa süreli yağış beklenilmektedir.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Az bulutlu ve açık. Yarın ise toz taşınımı bekleniliyor.

Batı Karadeniz Bölgesi

Parçalı ve az bulutlu olması bekleniliyor. İç kesimlerde çok bulutlu olması beklenilmektedir. Yarın Kastamonu ve Karabük çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağışı tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sis bekleniliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi

Parçalı ve az bulutlu. İç kesimlerde çok bulutlu olması bekleniliyor. Pazar günü Amasya, Tokat, Çorum Bayburt, Artvin ve Gümüşhane çevresinde sağanak yağış bekleniliyor. Bu gece ve yarın pus ve sis olması tahmin edilmektedir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal