Yarın Hava Nasıl Olacak? 13 Ocak Çarşamba Günü İstanbul'a Kar Yağacak Mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM), son değerlendirmelerine göre beklenen kar yağışı sonunda geliyor! Peki kar yağışı susuzluk tehlikesi altındaki İstanbul'da 13 Ocak Çarşamba günü etkisini gösterecek mi?

12.01.2021-10:19 - (Son Güncelleme: 12.01.2021-10:19) Yarın Hava Nasıl Olacak? 13 Ocak Çarşamba Günü İstanbul'a Kar Yağacak Mı?

Herkesin merakla beklediği kar sonunda yağacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden müjdeli haber geldi... İstanbul’da 4 gün boyunca kar yağışının etkili olması bekleniyor. 15 Ocak Cuma günü İstanbul'da öğleden sonra başlayacak olan kar yağışı 18 Ocak Pazartesi gününe kadar devam edecek. 

Kuraklık sorunuyla karşı karşıya kalan ve önemli birçok baraja sahip olan İstanbul'da günlerdir kar yağması bekleniyor. Yılın ilk karı için tarih veren meteorolojiden sevindiren bir haber daha geldi: İstanbul kara doyacak! 

SİBİRYA SOĞUKLARI İSTANBUL'DA ETKİLİ OLACAK

Barajların doluluk oranı son 10 yılın en düşük seviyesini gören İstanbul'a hafta sonu yağan yağmurlar 8 günlük su kazandırarak barajların doluluk oranı yüzde 19 seviyesinden yüzde 21 seviyesine çıktı. Hafta sonu yağan yağmurların ardından İstanbul’a kar yağacak olması sevindirdi. İstanbul yarından itibaren Sibirya üzerinden gelecek olan soğuk hava dalgasının etkisi altında kalacak. 

İSTANBUL'DA HAVA SICAKLIĞI

Bugün İstanbul'da hava yağmurlu en yüksek 15, en düşük 8 derece iken yarın (13 Ocak Çarşamba), yağmurlu en yüksek 8, en düşük 7 derece olacak. Hava sıcaklıkları yarın 7 derece birden düşecek. Karın İstanbul'a yarın öğleden sonra yağması bekleniyor. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal