Yargı’nın Ceylin’i sosyal medyadan servet alıyor: Güzel oyuncunun kazandığı para şaşırttı

Kaan Urgancıoğlu ile Yargı dizisinde başarılı bir performans gösteren güzel oyuncu Pınar Deniz’in sosyal medyadan kazandığı para görenleri hayrete düşürdü. Kaan Yıldırım ile aşk hayatını sürdüren başarılı oyuncunun sosyal medyadan kazandığı para ortaya çıktı. İşte detaylar…

25.09.2023-17:24 - (Son Güncelleme: 25.09.2023-17:24)

Yargı dizisinde canlandırdığı Avukat Ceylin karakteriyle gönülleri fetheden Pınar Deniz, özel hayatıyla da magazin dünyasının gündemine sık sık gelen isimlerden birisi olarak dikkat çekiyor. Meslektaşı Kaan Yıldırım ile bir süredir aşk yaşayan güzel oyuncunun sevgilisinden evlilik teklifi aldığı iddiası gündemi sarsmıştı. Öte yandan Sosyal Medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Deniz'in bu platformdan ne kadar kazandığını duyanlar çok şaşırdı.

15 saniyede servet kazanıyor

Yargı dizisi ile herkesin dilinde olan, yurt dışı takipçi kitlesi bir hayli büyüyen Pınar Deniz'in sosyal medyada 2,9 milyon takipçisi bulunuyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü ismin 15 saniyelik bir reklam ücreti olarak 150 bin TL kazandığı iddia edildi.

Pınar Deniz Kaan Yıldırım

Aradığı mutluluğu Kaan Yıldırım ile buldu

Kaan Yıldırım ile doludizgin bir aşk yaşayan Pınar Deniz, aradığı mutluluğu sonunda buldu. Aşkları tam gaz devam çift, bu yaz bol bol tatil yaptı.

Yıldırım ile Bodrum'a giden Deniz, ardından Yunanistan, İtalya ve son olarak da İngiltere'ye gitti. Son olarak Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım aşkında bomba bir gelişme yaşandı.

Pınar Deniz Kaan Yıldırım

Pınar Deniz Kaan Yıldırım ile evleniyor mu?

Pınar Deniz, Kaan Yıldırım'ı etiketleyerek "İşte öyle birşey ... 06.08.2023" notuyla ağlarken çekilmiş bir karesini paylaşmıştı. Bu kare sosyal medya evlilik teklifi olarak yorumlandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal