Yargı Ilgaz Kaya öldü mü? Kaan Urgancıoğlu diziye veda mı etti? Yargı sezon finali sahnesi olay yarattı!

Her Pazar izleyicileriyle buluşan Yargı dizisi tüm heyecanıyla devam ederken dün akşam yayınlanan sezon finali bölümü yürekleri ağza getirdi. Ceylin, Eren komiser tarafından sorguya alınarak 'Ilgaz Kaya'yı nasıl öldürdün?' sorusu izleyicilerin kafasını karıştırdı. Kaan Urgancıoğlu'nun hayat verdiği Ilgaz karakteri öldü mü? Yargı Ilgaz Kaya öldü mü? Yargı Ilgaz diziden mi ayrıldı?

30.05.2022-10:39 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-10:39) Yargı Ilgaz Kaya öldü mü? Kaan Urgancıoğlu diziye veda mı etti? Yargı sezon finali sahnesi olay yarattı!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı sezonu bomba sahneyle kapattı. Savcı Ilgaz Kaya'nın öldüğüne değinilmesiyle beraber Kaan Urgancıoğlu'nun diziden ayrılacağına dair iddialar ortaya atıldı. Urgancıoğlu'nun hayat verdiği Ilgaz karakterinin ölerek diziye veda etmesi konuşulurken izleyiciler gidişatı merak etmektedir. Yargı Ilgaz öldü mü? Kaan Urgancıoğlu diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar...

Yargı Ilgaz Kaya öldü mü?

Dün akşam yayınlanan sezon finali bölümünde Eren komiserin ''Nasıl kıydın? Nasıl öldürdün Ilgaz Kaya'yı?'' demesi merakları arttırdı. Ilgaz Kaya'nın gerçekten ölüp ölmediği yeni sezon ile beraber öğrenilecektir.

Yargı Ilgaz öldü mü

Yargı Ilgaz Kaya kimdir?

Herkes tarafından dürüstlüğü ile bilinen Ilgaz, mesleğinin en başarılısı olarak ve kanunlar üzerinden işlem yapan adam olarak tanınmaktadır. Babası Metin'in kendisine öğrettiği çizgiden giden ve asla kendinden ödün vermeyen Ilgaz, soğukkanlı ve duygusuz görüntüsü ile kafaları karıştırıyor. Mesafeli yapısıyla ailesine düşkün olan Ilgaz, kardeşi Çınar için yapamayacağı şey yoktur. Diğer kız kardeşi Defne'ye ise içten bağlıdır. Tam bir doğa tutkunu olan Ilgaz tüm hayatını ormanda geçirebilecek durumdadır.

Yargı dizisinin Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu diziden ayrıldı mı?

Ilgaz karakterine hayat veren başarılı oyuncu Kaan Urgancıoğlu gösterdiği performans ile izleyicilerin beğenisi toplamaktadır. Sezon finali bölümünde kafaları karıştıran sahneyle beraber Ilgaz'ın öldüğü ve Kaan Urgancıoğlu'nun diziye veda ettiği konuşulmaya başlandı. Kanal D'nin en çok izlenen ve reytinglerde ilk sırada yer alan dizisi Yargı'nın gidişatı yeni sezon bölümleriyle anlaşılacaktır.

Kaan Urgancıoğlu kimdir?

Kaan Urgancıoğlu kimdir?

1981 yılında Aydın'da dünyaya gelen Urgancıoğlu, İzmirli olup eğitimini memleketinde tamamlamıştır. 2007 yılında Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümünden mezun olan Urgancıoğlu, öğrenciliği zamanında dizilere başvuru yaparak oyunculuk yapmıştır. Kariyerine oyunculuk üzerinden devam eden sevilen oyuncu en iyi erkek oyuncu ödülüne laik görüldü. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal