21.11.2023-11:20 (Son Güncelleme:21.11.2023-11:20)


1

Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi tarafından ABD dışında üretilmiş yapımlara verilen Uluslararası Emmy Ödülleri, New York'ta sahiplerini buldu.



2

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Yargı dizisi de ödül alarak ülkemize gurur yaşattı.



3

Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi tarafından ABD dışında üretilmiş yapımlara verilen Uluslararası Emmy Ödülleri, New York Hilton Midtown Otel'de düzenlendi.



4

Törende, 20 ülkeden 14 kategoride 56 yapım temsil ediliyordu.



5

Ay Yapım imzalı Yargı dizisi, "En iyi Telenovela" kategorisinde ödülün sahibi oldu ve ödülü ülkemize getirdi.



6

Dizinin yapımcısı Kerem Çatay, yönetmen Ali Bilgin, senarist Sema Ergenekon ve başrol oyuncuları Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu da törende hazır bulundu.



7

Yıldızların kırmızı halıda en iyi kreasyonlarıyla yürüdüğü gecede, Türk oyuncu Pınar Deniz, askılı klasik siyah elbisesi ve metalik saplı siyah çantasıyla dikkatleri üzerine çekti. Güzel oyuncu sade tarzıyla hayranlarını da hayran bıraktı.



8

Yargı dizisi konusu nedir? Korkunç bir cinayet vakası, dürütlüğü ile tanınan ve mesleğin en iyilerinden olan savcı Ilgaz ile inandığı doğrular uğruna sınırları zorlayan cevval bir avukat olan Ceylin'in yolunun kesişmesine neden olur. Katilin peşine düşen Ilgaz ve Ceylin, bu süreçte birlikte hareket etmek zorunda kalır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr