Yargı dizisi komiser Eren Duman kimdir? Yargı'nın Eren'i Uğur Aslan kimdir? Uğur Aslan'ın biyografisi

Türkiye'nin sevilen kanalı Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan ve beğenilerek izlenilen 'Yargı' dizisinde Eren'i canlandıran kişinin kim olduğu merak edilmektedir. Yargı dizisi Komiser Eren Duman kimdir? Uğur Aslan kimdir? Uğur Aslan'ın rol aldığı diziler nelerdir? İşte ayrıntılar.

31.05.2022-15:45 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-15:45) Yargı dizisi komiser Eren Duman kimdir? Yargı'nın Eren'i Uğur Aslan kimdir? Uğur Aslan'ın biyografisi

Kanal D ekranlarının yoğun bir ilgi ile izlenilen dizisi 'Yargı'da Komiser Eren'in aslında kim olduğu ve hayatı merak edilmektedir ve araştırılmaktadır. Yargı dizisinde Eren karakterini canlandıran oyuncu Uğur Aslan'dır.

Uğur Aslan kimdir?

9 Şubat 1972 tarihinde Hatay'da dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Tiyatro bölümü Ana-Sanat dalından mezun olan oyuncu Kanal D ekranlarına gelen sevilen dizi 'Yargı' dizisinde rol almaktadır.

yargı dizisi eren kimdir

Uğur Aslan'ın rol aldığı projeler

-Kale İçi

-Ofis İşi

-Gümüş

-Derdest

-Aile Reisi

-Yer Gök Aşk

-Kayıp

-Karadayı

-Kara Sevda

-Siyah Beyaz Aşk

-Kuruluş Osman

-Çukur

-Yargı

Yargı dizisi komiser Eren kim?

Ilgaz'ın en yakın dostudur. Cinayet büroda komiser olarak görev yapmaktadır. Gözü kara ve bir o kadarda iyimser birisidir. Mesleğinden ötürü ağzı çok iyi laf yapar. Herkes tarafından sevilen komiser Eren, esprili ve eğlenceli bir karaktere sahiptir. Ilgaz'ı kardeşi gibi görür, korur. Metin'i babası gibi görür. Evli ve bir kızı vardır. Eşine ve kızına oldukça düşkündür.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal