Yargı bu akşam yeni bölüm var mı, yok mu? 1 Mayıs 2022 Pazar Yargı yeni bölüm neden yok, ne zaman yayınlanacak?

Pazar günleri Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi her bölümüyle heyecanlı anlar yaşatıyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Peki, Yargı dizisi bu akşam yayınlanacak mı? 1 Mayıs 2022 Pazar günü Yargı dizisi yayınlanacak mı? Yargı yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

01.05.2022-21:35 - (Son Güncelleme: 01.05.2022-21:35) Yargı bu akşam yeni bölüm var mı, yok mu? 1 Mayıs 2022 Pazar Yargı yeni bölüm neden yok, ne zaman yayınlanacak?

Yönetmen koltuğunda Ali Bilgin’in yer aldığı Ay Yapım imzalı Yargı dizinin senaryosunu ise Sema Ergenekon kaleme almaktadır. 19 Eylül 2021 tarihinde ilk bölümü ile ekrana gelen Yargı dizisinin 1 Mayıs Pazar günü yayınlanıp yayınlanmayacağı soruları araştırılıyor. Konusuyla oldukça beğeni toplayan dizi hakkında araştırmalar devam ediyor. Peki, Yargı dizisi bu akşam yayınlanacak mı? 1 Mayıs 2022 Pazar günü Yargı dizisi yayınlanacak mı? Yargı yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

1 Mayıs 2022 Pazar günü Yargı dizisi yayınlanacak mı?

Pazar günleri ekrana gelen Yargı dizisinin 1 Mayıs 2022 Pazar günü ekranlarda olması bekleniyordu. Kanal D’nin yayınlanan yayın akışında dizinin kendi saatinde yer almaması merak konusu oldu. Yargı dizisi 1 Mayıs Pazar günü yeni bölümüyle ekranda olmayacak.

Bayram günlerinde yeni bölümlerini yayınlamayacak olan dizilerin arasına Yargı dizisi de katıldı. 1 Mayıs Pazar günü bayram arifesinde Yargı dizisi yeni bölümünü yayınlamayacak. Dizinin yeni bölümü bir hafta aradan sonra kendi gününde yayınlanacak.

Yargı Dizisi Bu Akşam Yayınlanacak Mı

YARGI yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Bayram nedeniyle yeni bölüm yayınlamama kararı alan Yargı dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Yargı dizisi 8 Mayıs 2022 Pazar günü saat 20:00’da yeni bölümüyle ekranda olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal