Yargı 60. bölüm fragmanı: Yargı dizisi yeni bölümde neler olacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin yeni bölüm fragmanı milyonlarca seyirci tarafından merakla bekleniyor. Hayranları internet üzerinden Yargı 60. bölüm fragmanı yayınladı mı? Yargı yeni bölümde neler olacak? Gibi soruları araştırıyor.

02.04.2023-15:07 - (Son Güncelleme: 02.04.2023-15:07)

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde olduğu Yargı dizisinin yeni bölümü için geri sayım devam ediyor. Senaryosunu Sema Ergenekon’un, yönetmenliğini ise Ali Bilgin’in yaptığı Yargı dizisinin 60. bölüm fragmanı hakkında bilgi edinmek isteyenler internet üzerinden araştırmalarını sürdürüyor. İşte Yargı dizisi yeni bölüm hakkında merak edilenler...

Yargı dizisi yeni bölümde neler olacak?

Ilgaz dürüstlük, onur, saygı gibi bütün ilkeleri babasından öğrenmiş ve benimsemiştir. Ceylin ise gözü kara ve kurallar söz konusu olduğunda sınır tanımayan bir avukattır ve mesleğini kendi kurallarına göre yapar. Ceylin ve Ilgaz, bu yüzden büyük bir çatışma yaşar, karşı karşıya kalırlar. Kendilerini ikisinin de ailelerine kadar uzanan bir gizem yumağının içinde bulacaklardır.

Yargı 60 Bölüm Fragmanı

Yargı dizisi yeni bölüm ne zaman?

Yargı dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Yargı 60. bölüm fragmanı ise yeni bölüm sonrası Kanal D tarafından yayınlanacak.

Yargı dizisi konusu nedir?

Ilgaz ve Ceylin'in yolları bir cinayet vakası ile kesişir. Yargı dizisinde, katili birlikte arayan bu ikilinin yaşadıkları işleniyor. Ilgaz rolüne Kaan Urgancıoğlu, Ceylin rolüne ise Pınar Deniz hayat veriyor.

Yargı dizisi oyuncuları kimler?

Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz Kaya)

Pınar Deniz (Ceylin Erguvan)

Hüseyin Avni Danyal (Metin)

Uğur Polat (Yekta)

Mehmet Yılmaz Ak (Pars)

Ali Seçkiner Alıcı (Zafer)

Arda Anarat (Çınar)

Ece Yüksel (İnci)

Zeyno Eracar (Gül)

Uğur Aslan (Eren)

Onur Durmaz (Engin)

Başak Gümülcinelioğlu (Neva)

Pınar Çağlar Gençtürk (Aylin)

Onur Özaydın (Osman)

Özlem Çakar (Makbule)

Zeynep Atılgan (Parla)

Beren Nur Karadiş (Defne)

Cezmi Baskın (Merdan)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal