Yardıma gelen polis memurunu önce yaraladı sonrada sosyal medyada paylaştı!

İzmir’ de 'KADES' (Kadın Acil Destek İhbar Hattı) uygulamasından yardım isteyen 4 çocuk annesi genç kadın B.K., kısa sürede evine gelen polis ekibi tarafından emniyete götürülerek ifadesi alındı. Şikayetçi olmadığı öğrenilen kadının, kendisini evine bırakan polis memuru arasında tartışma yaşandı. B.K, eline geçirdiği tabancası ile polisi vurarak yaraladı.

01.02.2024-15:28 - (Son Güncelleme: 01.02.2024-15:28) Yardıma gelen polis memurunu önce yaraladı sonrada sosyal medyada paylaştı!

Polis memuru ile arasında çıkan tartışma sonrasında B.K.'nın, Sosyal Medya üzerinden yaptığı paylaşımda polis memurunun kendisine saldırdığı için vurduğunu açıkladığı görüntüleri ortaya çıktı. Yaşanan olay, saat 23.00 sıralarında İzmir Karabağlar İlçesi’nde bir apartmanda meydana geldi. 2 evlilik geçiren B.K, ilk eşinden 4 çocuğu bulunan ve ikinci evliliğinde de şiddetli geçimsizlik yaşadığı öğrenilen B.K., eşinden ayrılmak için boşanma davası açtı. 

Eşinden şikayetçi olmadı!

Yakın zamanda boşanma davası görülecek olan B.K., iddiaya göre eşinin evine gelmesi üzerine 'KADES' uygulamasından yardım çağrısında bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, B.K.'yı alarak Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddet Büro Amirliği'ne götürdü. Burada ifadesi alınan B.K.'nın, daha sonra eşinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Polislerden kendisini eve bırakmalarını istedi!

Polis memurunu KADES ten çağırdı sonrada belinden yaraladı

Emniyetteki işlemleri tamamlanan B.K. ulaşım sorunu yaşayacağını belirterek polis ekiplerinden yardım istedi. Polis aracına bindirilen B.K. yaşadığı eve götürüldü. İddiaya göre, B.K. araçtan indiği sırada, kendisini bırakan polisten apartmanı kontrol etmesini istedi. Bunun üzerine polis memuru S.A., B.K.'ya eşlik ederek apartmanın 1'nci katındaki dairesine kadar götürdü. B.K., kapı girişinde henüz belirlenemeyen nedenle tartıştığı polis memuru S.A.'nın beylik tabancasını alarak memura ateş ederek S.A.'yı belinden vurdu. Yaralanan polis memuru olay yerinden uzaklaşmaya çalışırken, B.K. ise evine girdi.

Yaralanan polis memurunun sağlık durumu iyi!

Polis memurunu KADES ten çağırdı sonrada belinden yaraladı


Silah sesini duyan vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi' ihbar hattını arayarak, 'Polis vuruldu' ihbarında bulundular. Bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru S.A.'yı (50) yaralı halde buldu. Sağlık çalışanları tarafından belinden tabanca ile vurulan S.A., ilk müdahalenin ardından ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan polis memuru S.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Yapılan araştırmada ise saldırıyı gerçekleştiren kişinin kısa süre önce KADES uygulamasından yardım çağrısında bulunan B.K. olduğu belirlendi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan B.K., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne sevk edildi.

Polis memurunu sosyal medya paylaştı!

Polis memurunu KADES ten çağırdı sonrada belinden yaraladı

Polis memuru S.A.'yı vurduktan sonra evine giren B.K.'nın sosyal medyadan yaptığı paylaşım ortaya çıktı. B.K. yaptığı paylaşımda, polis memurunun kendisine saldırdığını ve bu nedenle vurduğunu itiraf eden sözlerini paylaştı. Ayrıca, B.K.'nın paylaşımlarında emniyete götürülerken polis memurlarını çektiği ve emniyette ifade verirken de kaydettiği görüntüleri yayınladığı görüldü. B.K., açıklamalarında bir süredir antidepresan ilaçları kullandığını da yazdı. 2 çocuk babası olduğu öğrenilen polis memuru S.A. nın hayat tehlikesi bulunmazken, başlatılan soruşturma kapsamında, tedavisi tamamlandıktan sonra memurun ifadesinin alınacağı bildirildi.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal