Yapı Kredi Bomontiada’nın Açık Havada Sinema Etkinliğinde "Muhteşem Güzellik"

Yapı Kredi bomontiada “Açık Havada Sinema” etkinlikleri sürüyor. Bu kapsamında, 2 Eylül Çarşamba günü Oscar ödüllü Muhteşem Güzellik (The Great Beauty) filmi gösterime sunulacak. Film gösterimi, sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek yapılacak.

25.08.2020-14:08 - (Son Güncelleme: 25.08.2020-14:06) Yapı Kredi Bomontiada’nın Açık Havada Sinema Etkinliğinde "Muhteşem Güzellik"

Yapı Kredi bomontiada “Açık Havada Sinema” günleri bu yıl sinema, televizyon ve eğlence kültürü üzerine içerik üreten Kutsal Motor ekibinin seçkisiyle sinemaseverlerle buluşuyor.

Sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde düzenlenen Avlu’da gerçekleştirilen gösterimler kapsamında, 2 Eylül Çarşamba günü saat 21.00’de İtalyan yönetmen Paolo Sorrentino'nun, 76. Akademi Ödülleri’nde Yabancı Dilde En İyi Film Oscar'ını kazanan Muhteşem Güzellik (The Great Beauty) filmi gösterilecek.

Muhteşem Güzellik Filminin Konusu

Genç yaşta yazdığı romanla büyük bir üne ve servete kavuşan Jep Gamberdella’nın, Roma'nın büyüleyici ve görkemli atmosferindeki yaşamından kesitler sunan film, 65 yaşına gelen Jep’in endişe ve özlemlerini seyirciye aktarıyor.

Katılımlar Ücretsiz

Sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde düzenlenen Avlu’da her gösterimde toplam 70 seyirci ağırlanacak. İzleyiciler, gösterim günlerinde saat 19.30 itibariyle alanın girişinde kendi ve bir misafiri adına isim yazdırabilecek. Kişi sayısı tamamlandığında alana daha fazla seyirci alınmayacak. Açık hava sinemasına katılım ücretsiz olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal