Yapay zeka online çalışanların, 25 yıl sonraki görüntüsünü çizdi: Ortaya ilginç bir tablo çıktı!

Dünya Covid-19 salgının ardından pek çok şirket çalışma sistemlerinde değişikliklere başvurdular. Çalışanlar; ister tamamen uzaktan, ister hibrit bir model aracılığıyla evden çalışmaya başladı. Yapay zeka yıllarca evden çalışanların anatomisini ortaya koydu.

09.12.2023-17:08 - (Son Güncelleme: 09.12.2023-17:31) Yapay zeka online çalışanların, 25 yıl sonraki görüntüsünü çizdi: Ortaya ilginç bir tablo çıktı!

yapay zeka

Yapay zeka hayatımızın birçok noktasında önemli bir yer edinmeye başladı: Gerek 90’lı yılların görüntüsü, gerek ses ayarlarındaki benzerlikler ‘‘Küresel köy’’ olarak tanımlanan dünya başka bir boyuta evrilmeye başladı. DirectApply'a göre, yeni çalışma koşullarımız nedeniyle uzaktan çalışanların Nasıl görüneceği tahmin etti. 25 yıl boyunca evden çalışanların görüntüsü herkesi şaşkına çevirdi. Görenler gözlerine inanamadı. 

yapay 2

Uzaktan çalışanlar erken yaşlanıyor

Uzmanlara göre, uzaktan çalışanlar sadece 'tekrarlayan yazma zorluğundan' muzdarip değil. Bilgisayarın yaydığı ışık da cildin doğal dengesini bozarak insanların kötü görünmesine sebep oluyor. Uzaktan çalışanlar aynı zamanda D Vitamini eksikliği ve saçların incelmesi nedeniyle erken yaşlanma tehlikesiyle de karşı karşıya.

25 yıl evden çalışanların görüntüsü




Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal