05.06.2020-16:04 (Son Güncelleme:28.03.2024-20:46)


1

Çok sık boya işlemi, fön, maşa gibi işlemler saçların yıpranmasına ve sertleşmesine sebep olur. Saç yanması durumunda ne yapılması gerekir? Saçları onaran maske tarifleri nelerdir? Yanmış saçlar için etkili saç maskesi tariflerini öğrenmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz...



2

Yanmış saçlarınızı diriltecek doğal yağlardan yapılmış saç maskelerini sizler için derledik. İşte yanmış yanlar için doğal saç maskeleri...



3

BAL VE MUZ MASKESİ

BAL VE MUZ MASKESİ

Malzemeler: • Yarım muz • Yumurta • Süt • Bal • Zeytinyağı NASIL YAPILIR? Yarım muzu, blenderden geçirip, sıvı kıvamına getirin, daha sonra 1 adet çiğ yumurta, 3 kaşık süt, 3 kaşık bal ve 5 kaşık zeytinyağını karıştırarak krem kıvamı almasını sağlayın. Daha sonra saçlarınıza uygulayarak 15-30 dakika kadar bekledikten sonra saçlarınızı bol suyla yıkayın. Haftada 2 defa uygulayabileceğiniz bu yöntem sayesinde, yıpranmış saçlar, kuru ve onarım ihtiyacı olan saçlarınızın eski haline gelmesini sağlar.



4

HİNDİSTAN CEVİZİ MASKESİ

HİNDİSTAN CEVİZİ MASKESİ

Malzemeler: Hindistan cevizi yağı 1 adet yumurta NASIL YAPILIR? Katı haldeki hindistancevizi yağı ile 1 adet çiğ yumurtayı iyice karıştırın. Krem kıvamına geldikten sonra saçlarınızın kökünden ucuna kadar masaj yaparak uygulayın. Saçlarınızda 30 dakika bekletip durulayın.



5

JOJOBA MASKESİ

JOJOBA MASKESİ

Malzemeler: • 1 çay kaşığı biberiye, • 4 yemek kaşığı jojoba yağı NASIL YAPILIR? Biberiye ve jojoba yağını bir kaba alarak iyice karıştırın. Saç diplerinizden saç uçlarına kadar uygulayın 30 dakika saçta beklettikten sonra saçlarınızın yağına alacak şekilde iyice durulayın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR