Yanlış Tedavi Sonucu Kolu ve Bacakları Kesilen Kadın İntihar Etti!

Avustralya'da meydana gelen olayda, kolu ve bacakları doktorlar tarafından kesilen kadın intihar ederek yaşamını sonlandırdı.

10.11.2021-16:24 - (Son Güncelleme: 10.11.2021-17:52)

Son dakika gelen bilgilere göre, Avustralya'da yaşanan olayda hemşirelik yapan bir kadın öksürük şikayeti ile doktora gitti. Daha sonra hem kolu hem de bacakları kesildi. Durumu kaldıramayan kadın bir süre sonra intihar etti.

Avustralya'nın Yeni Güney Galler bölgesinde yaşanan olayda 53 yaşında hemşirelik yapan Jayne Carpenter öksürük şikayeti üzerine doktora gitti. 2016 yılından beri düzenli olarak öksüren ancak üstüne düşmeyen kadın doktorların teşhisi üstüne ameliyata alındı. Ameliyatta vücudu tepki verince kadın sepsise girdi. Kadını yaşatmak isteyen doktorlar, kadının ayakları ve bir kolunu kesti.

MÜCADELESİNİ ASLA BIRAKMADI

2016 yılından beri toplanan bağışlanan yardımlar sayesinde, protez bacağına kavuşan Carpenter yine de eski yaşantısına dönemedi ve 2019 yılında aşırı derecede alkol aldıktan sonra kendi yaşamına son verdi.

POLİS SORUŞTURMAYI TAMAMLADI

Kadının intihar etmesi üzerine soruşturma başlatan Güney Galler Adli Tıp Merkezi kadının adli tıp raporunu tamamladı. Yetkililer kadının intihar ettiğini saptayarak şu sözlere yer verdi;  "Kuşkusuz ki yaşadığı durum onu çok etkiledi. O daha önce sağlıklı bir kadınken, uzuvlarını kaybederek büyük bir sarsın yaşadı"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal