Yalnız Kurt yeni sezon ne zaman başlayacak? Yalnız Kurt 2. sezon oyuncuları kimler? 2022 Yalnız Kurt yeni sezon tarihi

Geçen sezon ilk kez ekranlarda yayınlanan Yalnız Kurt dizisi, başarılı bir ilk sezonun ardından yeni sezonun hazırlıklarına devam ediyor. Peki Yalnız Kurt yeni sezon ne zaman başlayacak? Yalnız Kurt 2. sezon oyuncuları kimler? İşte 2022 Yalnız Kurt yeni sezon tarihi...

24.09.2022-16:24 - (Son Güncelleme: 24.09.2022-16:24) Yalnız Kurt yeni sezon ne zaman başlayacak? Yalnız Kurt 2. sezon oyuncuları kimler? 2022 Yalnız Kurt yeni sezon tarihi

ATV ekranlarında yayınlanan Yalnız Kurt dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda tartışmalar devam ediyor. Geçen sezon ilk kez izleyenlerle buluşan Yalnız Kurt dizisi, başarılı bir 1. sezonu geride bırakmasının ardından yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Peki Yalnız Kurt yeni sezon ne zaman başlayacak? Yalnız Kurt 2. sezon oyuncuları kimler?

Yalnız Kurt yeni sezon ne zaman başlayacak?

Yalnız Kurt dizisi, harita üzerinde ülkelerin sınırlarını değiştiren, ülkeleri küçük parçalara bölen, hükûmetleri darbeyle devirip kendi yandaşı kukla hükûmetler kuran, Allah adıyla insanları ağına düşürüp aldatan, terör örgütleri ve cemaatler kuran, küresel emperyal bir güç olan Golyat'a karşı verilen mücadeleyi konu alan Yalnız Kurt dizisinin ne zaman başlayacağı konusunda yapımcılardan veya ATV’den henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

Yalnız Kurt 2. sezon

Yalnız Kurt dizisinin Ekim ayı içerisinde yeni sezonuna başlayacağı tahmin ediliyor.

Yalnız Kurt 2. sezon oyuncuları kimler?

ATV ekranlarının dikkat çeken dizisi Yalnız Kurt’un 2. sezonunda Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han, Polat Bilgin, Kürşat Alnıaçık, Hilmi Özçelik, Yaprak Medine, Gökten Oktay Göztepe, Almina Günaydın gibi isimlerin yer alacağı tahmin ediliyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal