14.02.2024-11:00 (Son Güncelleme:14.02.2024-11:00)


1

Son dönemlerde ekranların aranan yüzü olan sevilen oyuncu Afra Saraçoğlu hemen hemen her gün adından söz ettiriyor. 26 yaşındaki güzel oyuncu Afra Saraçoğlu bu kez de bir markanın tanıtımı için verdiği pozlar ile gündeme oturdu.



2

Görenlerin yüreklerini hoplatan Afra Saraçoğlu'nun o kareleri sosyal medyanın diline düştü.



3

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu son olarak Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakteri ile büyük bir çıkış yakaladı. İlgiyle takip edilen dizinin seyri merak edilirken güzelliğiyle adından söz ettiren Seyran bir markanın ürün tanıtımı için kamera karşısına geçti.



4

26 yaşındaki güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, bir marka için verdiği pozları sosyal medya hesabından da paylaştı.



5

Güzel oyuncun pozları takipçilerinden tam not alırken, "Çok güzelsin çok", "Maşallah", "Fazla güzel" gibi yorumlar yağdı.



6

2 Aralık 1997 tarihinde Balıkesir'in Edremit ilçesinde dünyaya gözlerini açan Saraçoğlu, ilköğretim ve ortaöğretimini Antalya’da tamamladı ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünü kazandı. Bu bölümde okurken 2016 yılında İkinci Şans filmi ile oyunculuğa ilk adımını attı.



7

Saraçoğlu oyunculuk kariyerine 2016 senesinde İkinci Şans filmi ile başladı. Annesi, Afra'nın fotoğrafını Özcan Deniz'e gönderdikten sonra Afra deneme çekimine çağrıldı ve filmdeki rolünü aldı. Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerini paylaştığı filmde Afra, Yeşilçay’ın kızını oynadı. Kötü Çocuk filminde Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaştı. Bu deneyimin ardından 2017-2018 yılları arasında yayımlanan Fazilet Hanım ve Kızları adlı ilk dizisinde 50 bölüm boyunca Ece karakterini canlandırdı. 2018 yılında Hummel ve Pantene'in marka yüzü olan güzel oyuncu kariyerinde en büyük çıkışı Yalı Çapkını dizisiyle yaşadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr