19.12.2023-12:37 (Son Güncelleme:19.12.2023-12:37)


1

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda canlandırdığı 'Seyran' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu geçtiğimiz ay Bağdat Caddesi'nden sete yakın olması adına Bebek'e taşınmıştı.



2

100 bin liraya kiralık daire tutan Saraçoğlu’nun şimdi taşınmak için yeniden ev baktığı ortaya çıktı.



3

Başrolünü Mert Ramazan Demir ile paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı 'Seyran' karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu güzelliğiyle ve başarılı oyunculuğu ile sık sık adından söz ettiriyor.



4

Saraçoğlu geçen ay Bağdat Caddesi'nden evinden Bebek'e taşınmıştı. Patronlar Dünyası'nın haberine göre, Afra Saraçoğlu'nun evinin kirasının 100 bin TL olduğu ortaya çıkmıştı.



5

Kira fiyatı üzerine Saraçoğlu'nun Star TV'de rekor gelir elde ettiği tartışmaları da gündemi sarsmıştı.



6

Bu tartışmalar devam ederken Afra Saraçoğlu'nun yeniden ev aradığı ortaya çıktı. Oyuncunun Bebek'teki evinden taşınma kararı almasında kiranın yüksek olması ve ailesinin de buna karşı çıkmasının etkili olduğu iddia edildi. Sete yakın olsun diye Bebek'e yerleşen Saraçoğlu, ailesinin sürekli kirayı dillendirmesinden rahatsızlık duydu ve Bebek'teki evi boşaltma kararı aldı. Saraçoğlu şimdi Etiler çevresinde yeni bir kiralık daire arıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr