10.04.2024-12:18 (Son Güncelleme:10.04.2024-12:18)


1

Çağla Şıkel ile evliliğinden Uzay ve Kuzey adlarında iki evladı olan Emre Altuğ, verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk da yapan ve şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde Orhan karakterini canlandıran Altuğ'dan aşk itirafı geldi.



2

Ünlü isim, "Uzun zamandır yanınızda kimseyi göremiyoruz. Hayatınızda biri var mı?" sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı.



3

Şarkıcılığının yanı sıra oyunculuk da yapan ve şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde Orhan karakterini canlandıran Emre Altuğ, 2008 yılında Çağla Şıkel ile dünyaevine girdi.



4

Bu evlilikten Uzay ve Kuzey adlarında iki evladı olan ünlü çift, 2015 yılında boşandı. Uzun bir süredir kalbi boş olan Altuğ'dan dikkat çeken aşk itirafı geldi.



5

Şarkıcı Emre Altuğ, önceki gün Zekeriyaköy'de görüntülendi. Muhabirler ile sohbet eden oyuncu- şarkıcı, "Uzun zamandır yanınızda kimseyi göremiyoruz. Hayatınızda biri var mı?" sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı. Sabah'ta yer alan habere göre; Altuğ "Siz göremiyorsunuz, bugün o gün değil, bir şey açıklamak için henüz erken" dedi.



6

Ünlü şarkıcı "Birbirimizi tanımaya çalışıyoruz, gerektiği zaman açıklarım" diye yanıt vererek hayatında biri olduğunu ilk kez açıkladı. Ünlü sanatçı, bayram planlarıyla ilgili de "Ben çalışıyorum, çocuklar ve anneleri İzmir'e gittiler, ben de çarşamba günü iki gün yanlarında olacağım" diye konuştu.



7

Aşk itirafıyla dikkat çeken Altuğ'un hayatı merak konusu oldu. Ünlü şarkıcının özellikle oğulları merak edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr