27.03.2024-10:36 (Son Güncelleme:27.03.2024-10:36)


1

Star TV'nin sevilen dizisi "Yalı Çapkını"nın beklenen 64. bölüm fragmanı yayınlandı.



2

Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor ve Mert Ramazan Demir'in başrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını'nın yeni tanıtımına; Hattuç ve Halis'in büyük bir heyecanla devam ettiği evlilik hazırlıkları ve Seyran'ın Pelin'i "Kaya'dan da ailemden de uzak dur" şeklinde uyarması damga vurdu.



3

Cuma akşamlarının vazgeçilmezlerden olan Yalı Çapkını, karakterlerin arasında yaşanan entrikalarla sık sık gündeme oturuyor.



4

Yapımcılar ve senaristler son dakika güncellemesi yapmadığı sürece 7 Haziran'da sezon finali yapmaya hazırlanan dizinin son fragmanı ortalığı karıştırdı.



5

Ekranların reyting rekortmeni dizisi "Yalı Çapkını" karakterlerin arasında yaşanan entrikalar gündemden hiç düşmüyor. Yapımcılar ve senaristlerin yeni bir planı olmadığı müddetçe 7 Haziran'da sezon finali yapması düşünülen dizinin 64. Bölüm Fragmanına Seyran'ın Pelin'i tehdit ettiği o sahne damga vurdu.



6

Pelin ''Bir ailen olabileceğini mi sanıyorsun?'' diyerek Ferit'in kısır olduğunu iddia etmesi üzerine çileden çıkan Seyran'ın tepkisi olay oldu. İşte o anlar...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr