27.10.2023-11:16 (Son Güncelleme:27.10.2023-17:52)


1

Star Tv ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını her bölümüyle gündem oluyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni sezon kadrosundan ayrılan ve oldukça kısa bir süre sonra yeniden kadroya dahil olan Buçe Buse Kahraman geri döndü.



2

Güzel oyuncunun canlandırdığı 'Pelin' karakteri öyle bir döndü ki ortalık ayağa kalktı. Pelin’in, Ferit'ten hamile olmasını açıklaması sosyal medya yıkıldı.



3

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi her bölümüyle sosyal medyada olay olmaya devam ediyor. Oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve reyting rekorları kıran Yalı Çapkını'nda yine olanlar oldu. Yeni sezonda kadrodan çıkan ve kısa süre sonra kadroya tekrar geri dönen Buçe Buse Kahraman dün akşam yayınlanan bölümde diziye yeniden dahil oldu. Kahraman'ın canlandırdığı 'Pelin' karakterinin geri dönmesiyle sosyal medya yıkıldı.



4

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını dün akşam 42. bölümüyle ekranda yerini aldı. Bölüme Seyran'ın Sultan'ı yakalaması ve Pelin'in 6 aylık hamile olarak geri döndüğü o sahneler damga vurdu.



5

Yalı Çapkını'nın dün yayınlanan 42. bölümünde; Abidin, Ferit'i alıp parka götürdü. Karşısında Pelin'i gören Ferit, karnına bakınca şok yaşadı. Pelin ‘’Yalnız gelmedim" deyince, "Benim mi?" diye soran Ferit’e "Senin çocuğun, bizim çocuğumuz" cevabını verdi.



6

Aralarında geçen konuşmada Pelin, başarısız olmaktan korktuğunu ifade etti. Onun hep yanında olacağını söyleyen Ferit, "Her şey iyi olacak" dedi. Pelin'e sarılırken bebeğin cinsiyetini soran Ferit’e Pelin ‘’erkek’’ cevabını verdi.



7

Pelin'in 6 aylık hamile oluşuna ve Ferit'in bebeği direkt kabullenmesine ise tepki yağdı.



8

Dizinin son bölümüne, 'Ferit bu kadar çok mu istiyordun baba olmayı?', 'Ferit hemen inanmasaydın keşke', 'Seyran duyunca kıyamet kopacak', 'Ferit'in Seyran'ı hemen unutması', 'Ferit dünden razıymış' yorumları geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr