Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, hangi gün? Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak? Yalı Çapkını 51. bölüm fragmanı

Her hafta Cuma günleri Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi yeni bölüm tanıtımı izleyenlerin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Bu akşam yayınlanacak olan bölümde neler olacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarına yönelerek Yalı Çapkını 51. bölüm fragmanı araştırmaları yapıyor. İşte Yalı Çapkını son bölüm detayları…

15.12.2023-16:57 - (Son Güncelleme: 15.12.2023-16:57) Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, hangi gün? Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak? Yalı Çapkını 51. bölüm fragmanı

Dizi dünyasının yeni fenomeni Yalı Çapkını’nın yeni bölümü için artık çok kısa bir süre kaldı. İzleyenler geçen hafta yaşadığı heyecan dolu anların ardından Yalı Çapkını yeni bölüm özeti hakkında bilgi edinmek için yoğun bir çaba sarf ediyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerinde olduğu ve her hafta Cuma günleri ekranlara getirilen Yalı Çapkını 51. bölüm fragmanı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Yalı Çapkını yeni bölüm Ne Zaman, hangi gün? Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Halis'in Pelin'i eve getirmesi ve Ferit'in Pelin ile fotoğraflarının yayınlanması, Seyran'ı daha da çok kırar. Ferit ise iyice çıkışsız kalır. 

Yalı Çapkını

Suna, İfakat'in lafından çıkmazken; Kaya'yı da yönlendireye devam eder. Gülgün'ün evi terk etme kararına sinirlenen Orhan, kendisinden beklenmeyecek bir hamle yapar. Nükhet, yaptığı açıklamayla hem Halis hem de Kaya'yı karşısına alır. 

Ece ve Nihan'ın Seyran'a koşulsuz desteği devam eder. Ferit ise çalışmaya karar verir ve çizimleri beğeni kazanır. Öte yandan Kazım, yeni planını uygulamaya koyar.

Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman?

Yalı Çapkını dizisi yeni bölümü her hafta Cuma günleri ekranlara geliyor. Başarılı yapımın yeni bölümü de bu akşam saat 20.00’de Star TV ekranlarında olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal