16.02.2024-15:48 (Son Güncelleme:16.02.2024-15:48)


1

Yalı Çapkını'nda Seyran-Akın aşkı nihayet başladı. Senaristlerin bir süre saklamayı ve izleyicilerin diziyi izlerken öğrenmelerini istediği gelişmeyi oyunculardan birinin paylaştığı fotoğraf ortaya çıkardı.



2

“Yalı Çapkını” dizisi ikinci sezonunda da ilgiyle izlenmeye devam ediyor. OGM Pictures imzalı dizinin kadrosuna çok yakışıklı bir oyuncu dahil oluyor.



3

Başrollerini Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna yakışıklı bir oyuncu daha dahil oldu.



4

Yakışıklı ismin, muhtemelen Seyran'ın yeni partneri olacağı konuşuluyordu.



5

İşte o anlar...

İşte o anlar...

'Akın' karakterine hayat verecek olan oyuncunun kim olduğunu duyanlar ise hayrete düşmüştü. Paylaşılan bir fotoğraf her şeyi gözler önüne sererken, dizinin senaristlerini kızdıracak.



6

Melih Özkaya sevilen dizi “Emanet”te Ali komiser rolüyle oyunculuk kariyerinde çıkış yakalamıştı. Özkaya, Survivor All Star yarışmasında Gönüllüler Takımı’nda yer almıştı. Survivor yarışmasında 2018 yılında yer alan Melih Özkaya, Yalı Çapkını dizisine dahil oldu. Melih Özkaya dizide Yalı Çapkını'nın Akın'ı olarak ekranlara gelecek.



7

Yalı Çapkını dizisinin oyuncu kadrosu genişliyor. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in başrolünde oldukları Yalı Çapkını dizisine son olarak, 2018 yılında Survivor'a katılan ve Gönüllüler takımında yer alan Melih Özkaya dahil oldu. Başrol rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile sette araba içerisinde fotoğraf paylaşan yakışıklı isim, iddiaları doğrulamış olurken, Seyran'ın yeni aşkıyla neler yaşayacağı da merak konusu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr