Yalı Çapkını dizisi başladı mı, ne zaman başlayacak? Yalı Çapkını dizi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Yalı Çapkın dizisi hangi kanalda?

Yeni sezon için kanallar ve yapım şirketleri harekete geçti. 2022 - 2023 sezonunda Star TV ekranlarında başlayacak olan Yalı Çapkını dizisi için heyecanlar arttı. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Ramazan Mert Demir'in yer alacağı dizi hakkında araştırmalar başladı. Yalı Çapkını dizisi ne zaman başlıyor? Yalı Çapkını dizisi oyuncuları kimler? Yalı Çapkını dizisi konusu nedir? İşte detaylar...

25.07.2022-14:59 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-15:03) Yalı Çapkını dizisi başladı mı, ne zaman başlayacak? Yalı Çapkını dizi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Yalı Çapkın dizisi hangi kanalda?

Afra Saraçoğlu'nun uzun süredir ekranlarda görünmemesi halinde güzel dönüş yaptığı ortaya çıktı. En son dijital platformda bir dizide yer alan Afra Saraçoğlu şimdilerde ise Yalı Çapkını dizinin setlerinde yer almaktadır. Yeni sezona damga vuracak Yalı Çapkını dizi çekimleri Antep'te başladı. Yalı Çapkını dizisi konusu, oyuncuları ve daha tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

Yalı Çapkını dizisi ne zaman başlıyor? 

OGM Pictures yapımlı Yalı Çapkını dizisi Star TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Star TV'de 2022-2023 sezonunda ekranlara gelecek olan dizinin Eylül ayında başlaması bekleniyor. Reytingler konusunda büyük beklenti olan Yalı Çapkını dizisi için belirlenen güçlü oyuncu kadrosu ise şimdiden heyecanlandırdı. 

Yalı Çapkını dizi konusu nedir? 

Gaziantep'in önemli aşiretlerin kızı olmasına rağmen ailesini istemediği bir gence aşık olan ve sevdası için İstanbul'a kaçan kızın hayatı ele alınmaktadır. Aşk hikayesine ev sahipliği yapan Yalı Çapkını dizisinde hesaplaşmaya dönüşen aşkı ele alacaktır. 

Yalı Çapkını dizisi oyuncuları 

Çetin Tekindor – Halis Ağa

Afra Saraçoğlu- Seyran

Beril Pozam- Suna

Mert Ramazan Demir

Hülya Duyar - Şefika

Cansu Fırıncı - İbo 

Doğukan Polat - Fuat

Yiğit Tuncay - Latif

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal