Yalçın Koşukavak: Hedefimiz Süper Lig

Altay’ın yeni teknik direktörü Yalçın Koşukavak, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

21.02.2020-12:55 - (Son Güncelleme: 21.02.2020-12:51) Yalçın Koşukavak: Hedefimiz Süper Lig

Altay’ın yeni teknik direktörü Yalçın Koşukavak, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Beni futbolla tanıştıran, bu günlere getiren en büyük etken Altay'dır. Camianın içinde yetişen teknik adamlar yetiştikleri kulüpte görev alınca sorumlulukları daha da büyüyor.

3. Lig'de oynuyorduk ve transfer yasağımız vardı. Sorumluluk alarak göreve gelmiştim. Genç oyuncularla 1.5 ay idman yaptık ve o sezon transfer açılmadı. U-17 ve U-19 takımımızdaki gençlerimiz o sezon kümede kaldı ve bir sonraki sezon şampiyon oldu. 2015'ten sonra ilk kez tesise geldim ve Özgür Ekmekçioğlu yönetiminin sportif ve tesisin fiziki koşullarını olumlu yönde değiştirdiğini açıkça gördüm. Büyük Altay bence layık olduğu yerde değil. İnşallah Altay'ı Süper Lig'de göreceğiz. Ben de elimden geleni yapacağım.

Sekiz ay 20 güne sıkışmış. Bu 20 gün bizim kaderimizi belirleyecek. Benden önce görev yapan tüm teknik adam arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Futbolcularımız sezon başından beri büyük bir emek veriyor. 20 günde 6 maç oynamak hiç kolay değil. Bu süreçte yakalayacağımız seri galibiyetler bizim play - off’u garanti altına almamızı sağlayabilir. Herkes play-off'a kalalım diyor ama 5'te 5 yaparsan, üsttekiler kaybederse ilk 2 de olabilir. Bu zor, ama neden olmasın?

Dipteki Eskişehirspor gidip Bursaspor'u yenebiliyor. Bizim kaybetme lüksümüz yok. Şu kısa sürede oyunculara taktiksel olarak fazla bir şey veremeyebilirim. Ancak çok karakterli oynamak için taktiksel bir şeye gerek yok. Karakterli oynamak zorundayız. Oyuncuları doğru yerde doğru zamanda kullanacağız. Çok kaliteli ve tecrübeli isimlerimiz var. Bu takım çok önemli maçları kazandı. Oyunu oynamak isteyen bir kadro var elimizde. Oyunu üçüncü bölgede oynamaya yatkınız. Ancak ne kadar iyi hücum yapsanız iyi savunma yapamazsınız maç kazanamazsınız. Ne plan yaparsınız yapın arkasında önemli bir savunma anlayışınız olmalı

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal