01.02.2024-11:20 (Son Güncelleme:01.02.2024-11:20)


1

Gerek yer aldığı film ve dizi projelerindeki başarılı oyunculuğu gerekse yakışıklılığı ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Kubilay Aka, yakın arkadaşı Mert Yazıcıoğlu'nun yine arkadaşı olan Mert Ramazan Demir tarafından ihanete uğradığı günden bu yana kendisinin en büyük düşmanı olmuştu.



2

Kendisini fiziksel olarak yere sermenin yanı sıra konuştuğu her yerse yerin dibine sokmaya devam eden Kubilay Aka, geçtiğimiz gün yine Mert Ramazan Demir'e laf atma fırsatı yakaladı ve bu anı kaçırmadı.



3

Dost kazığını unutmadı

Dost kazığını unutmadı

Mert Yazıcıoğlu'nun belki de en yakın arkadaşlarından olan Kubilay Aka, Afra Saraçoğlu ile olan ilişkilerine epey yakından hakim. Hakim olmanın da ötesinde hem Afra Saraçoğlu hem Mert Yazıcıoğlu'yla epey sıkı fıkıydı.



4

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkı, Afra hala Mert Yazıcıoğlu'yla beraberken ilk sinyallerini vermeye başladığında bunu fark eden ilk isim Kubilay Aka olmuştu. Yazıcıoğlu'nu Demir'e karşı uyaran Kubilay Aka, en başından beri her şeyi hissetmişti.



5

Mert Ramazan Demir'in Afra Saraçoğlu'na aşırı samimi davranmasından rahatsız olan Kubilay Aka'nın Mert Ramazan Demir'in üzerine yürüyerek 'Herkes hareketlerine dikkat edecek!' uyarısında bulunduğu da olay olan iddialardan biriydi. Hatta Mert Ramazan Demir bu iddiaları bizzat kabul etmişti



6

Bu olaylardan yalnızca birkaç ay sonra ise sadece rol arkadaşı olan ikili deniz keyfi yaptıkları esnada öpüşürken yakalanmışlardı ve Kubilay Aka'yı haklı çıkarmışlardı. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu yaşadıkları ilişkiyi her ne kadar inatla yalanlasa da sürekli beraber yakalandılar ve hatta son olarak ''sadece arkadaşız'' röportajı veren Saraçoğlu geçtiğimiz gün yine Demir ile dudak dudağa yakalanmıştı.



7

Bu ihaneti en unutmayan ve aşamayan kişi olan Kubilay Aka, Berfu Yenenler'in Youtube programına konuk olup, Mert Ramazan Demir'e olan öfkesinin dinmediğini gözler önüne serdi.



8

Berfu Yenenler tarafından planlı olarak köşeye sıkıştırılan Kubilay Aka'ya önce "Yakın arkadaşının eski sevgilisini, yeni sevgilisiyle bir mekanda gördün. Yeni sevgilisini döver misin yoksa gençler eğlensin mi dersin?" sorusunu yöneltti. Kubilay Aka da tarih tekerrür etmiş gibi "Kibarca uyarırım" cevabını vererek güldürdü. Ardından, "Sınıfın güzel kızına aşık benimle rekabet edebileceğini sanan sinsi diğer çocuk" tanımı için bir ünlü seçmesi istenen ve en başta da Mert Ramazan Demir gösterilen Kubilay Aka, Mert Ramazan'ın resmini görünce "ofansif" dedi, ardından "rakibimi güçlü isterim" diyerek Kaan Urgancıoğlu'nu seçip Demir'i yine yeniden yerin dibine sokmuş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr