25.04.2022-12:43 (Son Güncelleme:04.02.2023-13:31)


1

Dizi ile ilgili Şen; 5 yaşında kötü niyetli bir çocuğun hayal gücünden yazılmış bir dizi. İzlerken dikkate almayın açıklamasını yaptı.



2

Hiç mi bu dizinin danışmanı yok diye sitem eden Şen; "Bu dizinin hiç mi danışmanı yok? Denizaltıda işler öyle yürümez. Öyle emir-komuta olmaz, öyle tabur alınmaz. Morali bozuk liseliler gibi takılan bu askerler kim?



3

Denizaltı personeli ordunun gözbebeğidir, çelik gibidir. Burada kadraja girdiği andan itibaren dökülenler kim? Bu diziyi çekenler belli ki hayatında hiç denizaltıcı görmemiş diyeceğim ama bence burada bariz bir art niyet var." dedi.



4

Yakamoz S-245 dizisi, her rütbeden Türk askerini, katil, hırsız, psikopat ve potansiyel tecavüzcü gibi gösteriyor. Yaralı Yunan’ın kafasına sıkan sonra da “merhamet ettim” diye övünen Türk askeri var. Karaya çıkar çıkmaz kafayı yiyen sonra da gemiyi patlatmaya kalkan Türk askeri var.



5

Yetmiyormuş gibi Yunan bankasından para çalmaya kalkarken canlarından olan Türk askerleri, adadan arakladıkları içkilerle denizaltıda demlenen Türk askerleri, subayına atar-gider yapan Türk astsubayı, sivilleri pis işlere koşan, yerde tekmeleyen, boğmaya kalkan Türk askerleri...



6

Kısacası her türlü kötülüğün işlendiği bir profilin bir askere ait olması hem Şen'in hem de izleyicilerin tepkisini çekti.



7

Filmin baştan sona berbat olduğunu söyleyenlerin sayısı gün geçtikçe daha fazla artarken oyunculardan bir açıklama gelmedi.



8

Çoğu kullanıcı "Sana yakışmadı Kıvanç!" diyerek tepki gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr