Yahudi Lobisi Harekete Geçti!

Yeni Zelandalı şarkıcı Lorde, İsrail zulmüne sessiz kalmadı. Tel Aviv konserini iptal etti. Bundan dolayı Yahudi lobisi hemen harekete geçti.

03.01.2018-11:16 - (Son Güncelleme: 03.01.2018-11:08) Yahudi Lobisi Harekete Geçti!

ABD Başkanı Donald Trump, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacaklarını ifade etmişti. Başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada bu karar tepkiye neden oldu. Türkiye'nin çağrısı üzerine Birleşmiş Milletler, Kudüs kararının geri alınmasını isteyen talebi oyladı. Karar geri alındı. Lakin İsrail bu karar karşısında sessiz kalmadı.

İsrail askerleri, direniş için sokaklara çıkan Filistinliler'e eziyet ediyor. Küçücük çocuklara bile işkence yapıyor. İsrail'in bu zulmüne ünlü şarkıcı Lorde de ssessiz kalmadı. Lorde, İsrail'de vereceği konseri Filistin yanlısı aktivistlerin çağrılarına kulak vererek iptal ettiğini ifade etti.

Bunun üzerine ABD'deki Yahudi lobisi sahneye çıktı. Washington Post gazetesinde şarkıcıyı hedef alan tam sayfa bir ilan yayınlandı. Washington Post'taki ilanı ABD'nin en ünlü Hahamlarından Shmuley Boteach'in verdiği ortaya çıktı.

İlanda "Lorde ve Yeni Zelanda, İsrail'e saldırmak için Suriye'yi görmezden geliyor" ifadelerine yer verildi. Yazıda ayrıca Lorde'un yaşına vurgu dikkat çekilerek "21, yobazlık için çok erken bir yaş" denildi. Bu ilan İsrail'in sadece Filistin'de değil ABD'de de zulmüne devam ettiğini adeta kanıtladı. Bu sırada Shmuley Boteach, Yahudi lobisinin Amerika'daki en etkili isimlerinden olarak biliniyor. Boteach, İsrail lehine kampanyalar yürütüyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal