Yağmur Tanrısevsin’den Koronavirüs Açıklaması

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, koronavirüsle mücadelede geçirdiği bir haftayı anlattı. Tanrısevsin, ‘Karantina kurallarına uyuyorum. Orta şiddetle atlatıyorum sanırım. İyi beslenerek dinleniyorum’ şeklinde konuştu.

19.03.2021-15:06 - (Son Güncelleme: 19.03.2021-15:06) Yağmur Tanrısevsin’den Koronavirüs Açıklaması

Yağmur Tanrısevsin, 8 Mart'ta Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'da Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlediği etkinliğe katılmıştı. 

Etkinlikten 4 gün sonra kendini kötü hissetmesi nedeniyle test yaptıran oyuncunun sonucu pozitif gelmişti. 

Evde karantinaya giren Tanrısevsin, koronavirüsle mücadelede geçirdiği bir haftayı anlattı.

‘TEDAVİME EVDE DEVAM EDİYORUM’

‘Koronavirüsü orta şiddette atlatıyorum’ diyen ünlü oyuncu, şu ifadeleri kullandı: 

Bir süredir apartman komşularımdan bazılarında kovid-19 vardı. Geçtiğimiz çarşamba akşamı, baş ağrısı ve ateş ile kendini gösterince test yaptırdım. Sonucun pozitif olduğunu öğrendim. Bir saat içinde de kullanacağım ilaçlarım eve geldi. Karantina ve izolasyon süreci hakkında telefonla bilgilendirildim.

Bugün 7. günüm ve tedavime devam ediyorum. Karantina kurallarına uyuyorum. Orta şiddetle atlatıyorum sanırım. İyi beslenerek dinleniyorum. Ben çok dikkat etmeme, sürekli maske takarak ve mesafemi ayarlayarak, iletişim kurmama rağmen Covid-19'a yakalandım... Sağlık en önemli nimet! Bunu bir kere daha anladım.

‘KARANTİNADAYIM’ DEMİŞTİ

Sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Tanrısevsin, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

Dün yaptırdığım Kovid-19 testim pozitif çıktı. Yetkililer izolasyon ve tedavi için gerekenleri hemen yaptılar. Şu an itibariyle karantinadayım. Sağlık durumum iyi, istirahat etmem gerekiyor. İnanıyorum ki tam sağlığıma kavuşarak atlatacağım. Arayan, mesaj atan, geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

8 Mart'ta Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki etkinlikte Kadın Milli Futbol Takımı ile Turkcell Kadın Futbol Takımı arasında bir gösteri maçı düzenlenmişti. 

Etkinlikte Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan da yer almıştı.

Gerçekleşen gösteri maçında Yağmur Tanrısevsin'in yanı sıra Aslıhan Karalar da forma giyerek, yeşil sahadaki yeteneklerini konuşturmuşlardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal