Yağmur Mısırlı kimdir? Yağmur Mısırlı neden twitter'da gündem oldu?

ABD'de eğitimini tamamlayan Yağmur Mısırlı adında ki kişi Türkiye'de hizmet edeceğine dair önce vatan paylaşımı Twitter 'da gündem oldu. Ümit Özdağ ise bu vatansever gence sessiz kalmadı. Yağmur Mısırlı kimdir? İşte ayrıntılar.

12.06.2022-19:56 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-19:56) Yağmur Mısırlı kimdir? Yağmur Mısırlı neden twitter'da gündem oldu?

Bugün Twitter 'da Yağmur Mısırlı isimli kişinin paylaştığı çok konuşuldu. Ülke gündeminde yer alan Yağmur Mısırlı Twitter hesabında yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Mısırlı şu sözleri dile getirdi: 'USA bir öğrenci kaybetti, Türkiye bir diş hekimi kazandı. Türkiye Cumhuriyet'inin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, bizlere uşak olmayı öğretemediği gibi ailem de beni yabancı memleketlerde hizmet edeyim diye okutmadı. Önce Vatan' diyerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

yağmur mısırlı

Yağmur Mısırlı ABD'de Diş Hekimliğini bitirip Türkiye'de hizmet edeceğini duyurdu. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise Mısırlı 'nın paylaşımına sessiz kalmadı. Ümit Özdağ: 'Tebrik ederim Yağmur. Anneni ve babanı senin gibi vatansever bir evlat yetiştirdikleri için kutlarım. Türkiye'ye geldiğinde ailen ile birlikte Anıtkabir'e gideceğine ve 'geldim Ata'm' diyeceğine eminim' sözlerini kullandı. 

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal