Yağ Bezeleri İçin Etkili Çözüm Yolları!

Göz altındaki veya çevresinde meydana gelen yağ bezeleri her kadının başlıca sorunlarından biridir. İşte size etkili ve zararsız yağ bezeleri için doğal çözüm yolları...

08.02.2018-09:44 - (Son Güncelleme: 08.02.2018-09:39) Yağ Bezeleri İçin Etkili Çözüm Yolları!

Göz altındaki veya çevresinde meydana gelen yağ bezeleri kadınlar içinoldukça sıkıntılı bir durum. Ancak konumuz dahilinde sizlere göz altındaki yağ bezesi nasıl yok edilir sorusuna doğal yöntemler sunarak tamamen zararsız tariflerle bu sorundan kurtulmanıza yardımcı olacağız. Sizlerde göz çevrenizde meydana gelen bu yağ bezelerine ilişkin kesin bir çözüm yolu arıyorsanız bu yolları deneyebilirsiniz.

GÖZ ALTI VE ÇEVRESİNDE MEYDANA GELEN YAĞ BEZELERİNE DOĞAL ÇÖZÜMLER

SARIMSAK: Günde bir kez bir diş kadar sarımsağı ve aynı ölçekte karanfili de bir kap içerisine alarak iyice ezin. Sonrasında yağ bezelerinin oluştuğu bölgelere iyice uyguladıktan sonra 10 dakika bekleterek ılık su ile bu bölgeyi temizleyin. Alternatif bir yol olarak her gün 3-4 diş sarımsağı aç karına yiyebilirsiniz.

ELMA SİRKESİ: Elma sirkesini pamuk yardımı ile yağ bezelerinin olduğu bölgelere iyice sürerek uygulayın. Bu uygulamanın ardında 2 saat kadar beklemede kalın ve sonrasında ilgili alanı ılık su ile iyice temizleyin. Gün içerisinde birkaç defaya mahsus bu işlemi deneyebilirsiniz.

Bir diğer alternatif yol ise ılık bir şekilde bir bardak su içerisine yarım kaşık bal ve 1 yemek kaşığı kadar sirkeyi karıştırarak tüketin.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal