XY coin nedir? XY Finance coin projesi ve yol haritası

İnsanlar için trend olan XY coin merak konusu oldu. Bir süredir piyasada geri çekilmeler yaşayan ve uygun fiyatları gören yatırımcıların yüzü gülüyor.Bu sayede XY coin popülerliğini dahada yükseltmiş durumunda.Peki ne kadar güvenilir? sizler için aşağıda merak ettiklerinizi derlemiş bulunmaktayız.

30.03.2022-22:54 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-22:54) XY coin nedir? XY Finance coin projesi ve yol haritası

Yepyeni bir sistem olan ve piyasada vatandaşlara sürülmüş olan XY coin, güvenini sağlamış kurumsal bir zincir olup insanlar tarafından ilgisini çekmiş durumdadır.

XY coin ne demek?

XY coin, kripto kullanan kişilerin tokenlerini tek tuşla değiş tokuş sağlamaya yarayan bir sistemdir.Zincir üzerinde olan tüm blokların ise güvenilir şekilde aktarım yapmasını sağlar.Mart 2021 yılında piyasada sisteme giriş yapan Symbol, kullanıcıların güvenilirliğini kazanması için halka açık zincirler sunmuştur.

XY coin mevcut ve planan 3 işleve sahiptir. 

- Stake teşvikleri : XY, jeton sahipleri, jetonlarını protokolde stake edebilecek ve sağladığı likidite üzerindeki ödüllerini 2.5 kata arttırabilmek için bir katalizör görevi görmektedir. Jetonlarını stake eden XY kullanıcıları, protokol tarafından üretim gelirinin bir kısmınıda alacaklardır.

-Likidite madenciliği: Likidide sağlacılar, xyUSDT gibi xyTokens almak için varlıklarını Y havuzuna yatırabilirler. Takas ücretleri kazanmaya ek olarak, fırsat maliyetleri verilen bu sağlayıcıları daha fazla teşvik etmek için likidite sağlayıcıları, bir kullanıcının göreceli katkısına ve ek parametrelere göre ayarlanan bir likidite madenciliği programı aracılığıyla XY jetonlarını almaya hak kazanmış olacaklar.

-Yönetişim: XY token kullanıcıları, platformun yönetişim sürecine katılabilecekler ve oy kullanma hakkına sahip olacaklar. Yönetişim aracılığı ile kullanıcılar, XY Finance' in ürün özelliklerini ve temel parametrelerini etkileyebilecek ve değiştirme yapabilecekler. XY token kullanıcıları protokolün gelişim yönünü etkilemesini sağlamış olacaklar.

XY coin maksimum arz miktarı 100.000.000 jeton olarak sabitlenmiştir. Mart 2022 itibari ile dolaşımda 4.544.803 XY token bulunmaktadır.

XY Coin alımı nasıl yapılabilmektedir?

XY token satın alabilmek için Gate.io borsasına bağlantıdan komisyon indirimli olarak kayıt olmaları gerekmektedir.

XY coin ne demek

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal