Xsn coin nedir? Stakenet coin projesi ve yol haritası

Gündemde yer alan ve sık sık herkesin mutlaka duyduğu konular arasında kripto paralar yer almaktadır. Bunlardan biriside Xsn coin 'dir. Herkesin merak ettiği Xsn coin nedir? Stakenet coin projesi ve yol haritası nasıldır? merak edilen detaylara sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

17.04.2022-20:46 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-20:46) Xsn coin nedir? Stakenet coin projesi ve yol haritası

Gündemde yer alan ve sık sık herkesin mutlaka duyduğu konular arasında kripto paralar yer almaktadır. Bunlardan biriside Xsn coin 'dir. Herkesin merak ettiği Xsn coin nedir? Stakenet coin projesi ve yol haritası nasıl ilerlemektedir.

Xsn coin nedir? Stakenet coin projesi ve yol haritası

Xsn coin nedir?

Gündemde yer alan kripto paralar arasında XSN coin'de yer almaktadır. XSN coin Stakenet platformunun kripto para birimi diye geçmektedir. Trustless of Stake teknolojisini kullanabildiği gibi merkezi olmayan finansal işlemlerde tercih edilen kripto para olarak bilinmektedir. XSN Coin, Legger cinsindeki offline kripto para koyulan alanlarda stake edilirse pasif gelir kazanma imkanı sunar. XSN coin iki benzersiz kripto paralarla, eşler arasındaki alışverişlerde köprü görevi görmektedir.

Projenin amacında ise BTC ve LTC yanı sıra Lightning Swap modelinde yepyeni, daha önce olmamış olan bir alan yaratmaktır. Bir yandan ise güvenilirlik konusunda kullanıcılara en yüksek korumayı sağlamayı amaçlamıştır.Her kullanıcı rahatlıkla bağlantı sağlayabildiği gibi, farklı işlem çiftlerinde değiş tokuş etme ve pasif gelir etmeyi düşünenlere yardımcı olur.

Stakenet coin projesi ve yol haritası nasıldır?

Analist yapanlar yakın gelecekte güzel değerlendirme olasılığında olacağı bulunduğunu söylemişlerdir. The Signalyst, WalletInvestor analistleri, XSN Coin’in 2021 yılı temmuz ayı sonrasında 0.45 ile 0.50 dolar arası fiyat olacağını düşünüyorlar. 2022 yılında ise popüler olarak en yüksek seviyelere geleceğini düşünmektedirler. Analistlere göre XSN Coin, BTC ve ETH artışlarında piyasa geneline yansıyan iyimser havadan en iyi oranda etkilenebilen altcoinler arasında yer almaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal