William Carvalho transferinde flaş gelişme! William Carvalho Galatasaray’a mı yoksa Fenerbahçe’ye mi transfer olacak? Cimbom transferi bitirmeye çok yakın

Süper Lig’de transfer döneminde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Fenerbahçe’nin geçtiğimiz günlerde talip olduğu William Carvalho için ezeli rakibi Galatasaray imza attırmaya çok yakın.

27.06.2022-11:44 - (Son Güncelleme: 07.07.2022-11:24)

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yeni bir transfer krizi yaşanacak. Sık sık transferlerde karşı karşıya gelen iki ezeli rakip, bu kez William Carvalho transferinde birbirlerine rakip oldu.

Fenerbahçe Carvalho'yu çok istiyordu

Teknik Direktör Jorge Jesus’un isteği üzerine geçtiğimiz günlerde Portekizli oyuncu William Carvalho için transfer görüşmelerine başlayan Fenerbahçe, kulübü Real Betisi ile pazarlıklarını sürdürüyordu. Sözleşmesinin bitimine 1 sene kalan Carvalho’yu düşük bir bonservis ücretiyle kadrosuna katmaya çalışan Fenerbahçe’de yönetim sıkı bir pazarlık halindeydi.


Ezeli rakipler karşı karşıya geldi

Fenerbahçe’nin Real Betis ile William Carvalho transferi için pazarlıkları devam ederken, transfere dahil olan Galatasaray ortalığı iyice kızıştırdı. Sarı lacivertlilerin elinden transferde son olarak Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı’yı alan Galatasaray, Portekizli yıldızı da transfer etmek istiyor.

William Carvalho için büyük yarış

Sarı lacivertlilerin bir süredir yaptığı pazarlıklar sonucunda İspanyol ekibi Real Betis’e son olarak 3 Milyon Euroluk bir teklif yaptığı öğrenilirken, transferde Galatasaray sonradan masaya oturarak oyuncu için 3.5 Milyon Euro teklif etti.

Cimbom mutlu sona çok yakın

Pazarlıkların iyice kızıştığı transferde ibre Galatasaray’a doğru dönerken, sarı kırmızılı ekibin bu hafta içerisinde William Carvalho transferini bitirerek Fenerbahçe’ye büyük bir çalım atmak istediği öğrenildi.

Haber365 Spor ÖZEL

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal