WhatsApp’tan toplu mesaj nasıl gönderilir? WhatsApp ile toplu resimli bayram mesajı gönderme nasıl yapılır? Adım adım bayramda toplu mesaj gönderme

Ramazan bayramına bir gün kala insanlar merakla WhatsApp uygulaması üzerinden nasıl toplu mesaj gönderileceğini araştırıyor. Peki toplu mesaj nasıl atılır? Tüm detaylar haberimizde.

01.05.2022-22:07 - (Son Güncelleme: 01.05.2022-22:07) WhatsApp’tan toplu mesaj nasıl gönderilir? WhatsApp ile toplu resimli bayram mesajı gönderme nasıl yapılır? Adım adım bayramda  toplu mesaj gönderme

İnsanlar bayramda sevdiklerine bayram mesajı gönderebilmek için WhatsApp uygulamasını sık sık tercih ediyor ve nasıl toplu mesaj şeklinde bayram kutlayabileceklerini araştırıyor. Peki WhatsApp üzerinden toplu mesaj atılır mı? WhatsApp toplu mesaj gönderimi nasıl yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

WhatsApp toplu mesaj gönderme

Tüm dünyada mesajlaşmak amacıyla en çok tercih edilen uygulamalardan biri olan WhatsApp uygulaması üzerinden toplu mesaj atmakta mümkün. Bayram kutlaması için toplu mesaj atmak isteyen insanların izlemesi gereken adımlar şu şekilde;

-Öncelikle WhatsApp uygulamasını açmalısınız.

-Daha sonra uygulama içerisinde sağ üst kısımdaki üç noktaya tıklamanız gerekiyor

-Üç noktaya tıkladıktan sonra önünüze gelen seçeneklerden Yeni toplu mesaj seçeneğini seçmelisiniz.

-Daha sonra mesaj göndermek istediğiniz kişileri rehberinizde kayıtlı olan kişilerden seçmelisiniz.

-Yazacağınız mesajı mesaj kısmına yazmalısınız. Fotoğraf, video, yazı gibi mesajlar da gönderebilmektesiniz.

-Son olarak ise mesaj gönderme tuşuna basarak toplu mesajınızı onaylayıp seçtiğiniz kişilere toplu şekilde iletilmesini sağlayabilirsiniz.

Bayram Mesajı Gönderme

Bayram mesajları

-Ramazan Bayramı'nın başta İslam alemi olmak üzere tüm dünyaya sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini dilerim. İyi bayramlar.

-Ramazan Bayramı'nın tüm evlere, gönüllere huzur ve bereket getirmesini Allah'tan niyaz ederim.

-Dua kapılarının ağzına kadar açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı güzel günün hayırlara vesile olmasını dilerim. Bayramınız kutlu olsun.

-Bayram demek barış ve kardeşlik demektir. Bayram demek hatırlama, hatırlanma, heyecan ve huzur demektir. Bayramınız kutlu olsun. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal