Whatsapp'tan devrim niteliğinde özellik: Kullanıma sunuldu

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, kaybolan sesli mesajlar özelliğini "resmi olarak" yayınladı. İşte detaylar...

09.12.2023-12:10 - (Son Güncelleme: 09.12.2023-12:26) Whatsapp'tan devrim niteliğinde özellik: Kullanıma sunuldu

WhatsApp, daha önce söz verdiği gibi, sesli mesajları alıcı dinlendikten sonra kaybolacak şekilde göndermeye izin veren yeni özelliğini resmi olarak hayata geçirdi.

Medya gibi olacak

Yeni gelen özellik, bir kez görüntülendikten sonra kaybolan medya özelliği Nasıl çalışıyorsa aynı şekilde çalışıyor. Kayıt düğmesini basılı tutarak başlayıp kilitlemek için yukarı kaydırmak gerekiyor. Elbette sağ alt köşede "Bir Kez Görüntüle" simgesinin görünmesi için önce kayıtların kilitlenmesinin ardından etkinleştirmek için bir kez dokunulduğunda mesaja bir zamanlayıcı ekleniyor. Gerisinde sadece Gönder tuşuna basmak yeterli olacak.

Whatsapp

Sadece iki haftası var

Atıldıktan sonra, alıcının kaydı dinlemek için iki haftası bulunuyor. Mesajın altında küçük bir alındı işareti göründüğünde karşı tarafın dinlediği anlaşılıyor. Ayrıca süre bitene kadar mesaj dinlenmezse, WhatsApp mesajı otomatik olarak siliyor. Kendi kendini imha eden bu sesli mesajlar kaydedilemez ve silinemez. Güncelleme şu anda Android ve iOS cihazlarındaki tüm WhatsApp kullanıcılarına küresel olarak sunuluyor.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal