Whatsapp'tan büyük hamle kullanıcıları korkuttu! Artık gizlilik kalmadı bütün mesajlar ortaya çıkacak

Mesajlaşma uygulaması olarak en çok tercih edilen Whatsapp platformu yenilikleriyle kullanıcılarıyla buluşmaya devam ederken yapılan bir işlemi geri almamızı sağlayacak düzenlemelerde gündemde yerini almaktadır. Whatsapp'a gelecek yeni özellikler merak konusu olurken geri alma butonu da merakları arttırdı. İşte, Whatsapp yeni özellikleri haberimizde yer almaktadır.

05.06.2022-19:47 - (Son Güncelleme: 05.06.2022-19:47) Whatsapp'tan büyük hamle kullanıcıları korkuttu! Artık gizlilik kalmadı bütün mesajlar ortaya çıkacak

En popüler haberleşme uygulamalarından olan Whatsapp kullanıcılarına yeni düzenlemeleri tanıtmaya devam ediyor. Uygulama üzerinden yapılan bir işlemi geri almak için artık buton yer alacak. Günden güne kendini geliştiren Whatsapp şimdilerde ise tekrardan yeni özellikleriyle adını duyurmaya başladı. Whatsapp yeni özellikleri nelerdir? Whatsapp yeni düzenlemelere ilişkin tüm detaylar haberimizin devamında

Whatsapp 'mesaj düzenleme' özelliği geldi!

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Whatsapp'ın yen özellikleri arasında 'mesaj düzenleme' de yer alırken bunun üzerinde çalışmaların devam ettiği de bilinmektedir. Mesaj silme özelliği herkesten sil ya da benden sil olarak tercihe sunulurken yeni özelliklerde gelmeye devam ediyor.

Whatsapp yeni özellik

Son dakika haberi üzerine Whatsapp yeni özellikleri arasında artık yapılan işlemi geri alma butonu da yer alacağı belirtildi.

Yapılan işlemi 'geri alma' butonu geliyor

Whatsapp'ta yapılan yeni işlemde geri alma özelliği ile kullanıcıların gönlünü kazandı. Bu özellik ile kullanıcıla yaptıkları yanlış işlemlerde artık düşünmesine gerek kalmadan geri alabilecek. Paylaşım ekran görüntüleri özelliği uygulamada nasıl yer alacağı ise merak konusu oldu. WABetalnfo tarafından gelen haber üzerine paylaşılan görüntüde, mesajları sildikten sonra ekranın alt bölümünde 'Mesaj Silindi' ifadeleri yer alacaktır. Bu özellikle ise sadece kişisel konuşmalarda değil gruplarda da işe yarar hale gelecektir. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal