Whatsapp’ta bir dönemin sonuna gelindi: Telefon numaraları tarih oluyor

Son zamanlarda üst üste önemli güncellemeler yayınlayan Whatsapp’ın yeni özelliğiyle birlikte bir dönem kapanacak. İşte Whatsapp’ın yeni özelliğinin detayları...

26.05.2023-17:52 - (Son Güncelleme: 26.05.2023-17:58)

Dünya genelinde en çok kullanıcıya sahip mesajlaşma ve haberleşme uygulaması olan Whatsapp’ta bir süredir önemli yenilikler kullanıcıları karşılıyordu. Uygulama içerisine son olarak mesaj düzenleme özelliğinin getirilmesinin ardından önemli bir yenilik daha eklendi. Buna göre Whatsapp’ın yeni özelliğiyle birlikte artık telefon numaraları tarihin tozlu raflarına taşınacak. 

Whatsapp’a kullanıcı adı özelliği geliyor

Kullanıcılarına en iyi ve güvenli deneyimi sunmak için uygulama içerisini sürekli olarak yeni özelliklerle donatan Whatsapp’ın yeni birisiyle tanışmak veya bir gruba dahil edilmek için telefon numarasını kullanmaya gerek kalmayacak bir özelliği getireceği öğrenildi.

Whatsapp Kullanıcı Adı

Whatsapp’ın yeni özelliğinin ne zaman geleceği henüz netlik kazanmamış olsa da uygulama içindeki gizlilik dinamiklerinde önemli bir değişim yaşatacak olması şimdiden dikkat çekiyor. Böylelikle kullanıcılar, birbirleriyle benzersiz kullanıcı adları sayesinde tıpkı numaraları varmış gibi iletişim kurabilecekler.

Whatsapp’ın kullanıcı adı hamlesini Telegram ve Signal gibi zorlu rakiplerine karşı ayakta kalabilmek ve kullanıcılarını uygulamada tutmak için yaptığı ifade ediliyor. 

Whatsapp kullanıcıları bu özellği doğrudan anlık mesajlaşma platformunun profil bölümünde yer alan Ayarlar menüsünden açabilecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal