Whatsapp yeniliklere doymuyor! 32 kişi görüntülü konuşma yeniliği şimdi akıllı telefonlarda

Haberleşmek için en çok tercih edilen uygulamalardan olan Whatsapp yenilikleriyle kullanıcılara yeni fırsatlar sunuyor. Üst üste yenilik yapan Whatsapp, kullanıcılarına sesli aramalarda şaşırtan düzenleme yaptı. İOS ve Android telefonlar için geçerli olan Whatsapp 32 kişiyle görüntülü konuşma yeniliği hakkında tüm detaylar haberimizde.

26.05.2022-21:34 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-21:34) Whatsapp yeniliklere doymuyor! 32 kişi görüntülü konuşma yeniliği şimdi akıllı telefonlarda

Günümüzde akıllı telefon kullanan herkeste bulunan Whatsapp uygulaması yeniliklerine devam ediyor. Whatsapp kullanıcıları ile paylaşılan yeni düzenleme birçok kişinin yüzünü güldürdü. Popüler mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp'ın kullanıcı sayısı gün geçtikçe artış yaşamaktadır. Sesli ve görüntülü aramalarda farklılık yaratan Whatsapp yenilikleri paylaştı. İşte Whatsapp'ın yenilik detayları haberimizde

32 kişiyle görüntülü konuşulacak!

Whatsapp yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. İOS ve Android kullanıcılarında yapılacak güncellemeler herkesi şaşırttı. Whatsapp sesli aramalarda ve görüntülü konuşmalarda yapılan düzenleme kullanıcılarla paylaşıldı. 32 kişiyle beraber görüntülü konuşmak artık mümkün.

Whatsapp yeni güncelleme

Sesli aramalarda maksimum kişi sayısı 8'i bulurken yeni güncellemeyle bu sınırlama 32 kişiye çıkarıldı. Görüntülü konuşma için de geçerli olan yenilikler için hoparlör vurgulama ve dalga formları içeren yeni sürümde kişiler ve gruplar kullanmaya başlamak için sabırsızlanıyor.

Whatsapp ana ekran ve temalarda da görülecek olan değişiklikler yeni sürüm ile akıllı telefonlarda yer alacak.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal