WhatsApp uzun video gönderme nasıl yapılır? WhatsApp süresi uzun video gönderme işlemleri

WhatsApp uzun video göndermek mümkün olmuyor. 16 MB' ten büyük videolarda kırpma, kesme işlemleri yaparak kesit kesit göndermek zorunda kalıyoruz. Peki bu sorun çözüldü mü ? Artık WhatsApp dan uzun video gönderebilecek miyiz ? İşte detaylar..

23.04.2022-16:13 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-16:13) WhatsApp uzun video gönderme nasıl yapılır? WhatsApp süresi uzun video gönderme işlemleri

WhatsApp'ta uzun video gönderememe devri kapanıyor mu ? Kalite düşmeden, videoyu artık gönderebilecek miyiz ? WhatsApp ile uzun video nasıl gönderilir ?

Bunun 2 yolu var.

Birinci yol ; WhatsApp a girip konuşma ekranını açtıktan sonra ataç ablemine tıklıyoruz. Önümüze gelecek olan ekrandan galeri, fotoğraflar kısmı değil de belge butonuna basıyoruz. Çünkü belge kısmında galeriye nazaran 100MB 'e kadar gönderme sınırı bulunuyor.
whatsapp uzun video gönderme

Bundan sonraki işlem belgelerden diğer belgelere göz atın butonuna tıklıyoruz. Açılan ekran da videolarını görebiliyorsanız, buradan göndermek istediğiniz videoyu seçerek gönder butonuna basınız. Ama videonuz 100MB büyükse uyarı gelir ve gönderemezsiniz. Buna dikkat etmeniz gerekir.

ikinci yola gelecek olursak ; İnternete girecek olan tarayıcınızı açtıktan sonra " WE TRANSFER " sitesine girin. Karşınıza dosya gönderi diye bir seçenek gelecek. Gelecek olan pencereden "+" (artı) simgesine tıklayın ve dosyalarımdan videonuzu seçin.
whatsapp uzun video gönderme

Daha sonra video bilgisi eklemek isterseniz mesaj kısmına yazabilirsiniz. Bir bağlantı edinin seçeneğini onaylayıp aktar diyebilirsiniz
whatsapp video gönderme yol 2

Böylece yükleme işlemi başlamış olacaktır.
uzun video göndermede kolay yollar

 Bu işlem tamamlanınca 'bir bağlantı edinin' seçeneğini seçerek tekrar aktar deyin, sonrasında bağlantıyı kopyalayıp kime göndermek istiyorsanız konuşma penceresini açıp bu bağlantıyı gönderin. Karşıdaki kişi bu bağlantıyı tıklayarak videoyu izlemiş olur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal