WhatsApp Stranger Things 4 çıkartma paketi çıktı

Dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, yeni bir sürpriz ile birçok kişiyi sevindirdi. Yeni ekranlara gelen Stranger Things 4 pek çok kişi tarafından izlenirken WhatsApp, kullanıcıları da yeni çıkartma paketi ile sevinç yaşadı.

27.05.2022-14:10 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-14:10) WhatsApp Stranger Things 4 çıkartma paketi çıktı

Dijital dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma platformu WhatsApp, bir sürpriz yaparak kullanıcılarını sevindirdi. Son zamanlarda oldukça yoğun bir gündeme sahip olan şirket iOS 10 ve iOS 11 sürümleri için destek vermeyeceğini açıkladı. Birçok iPhone kullanıcısı bu haberle üzülürken, bir başka haber daha geldi. WhatsApp, Business uygulaması için ortaya çıkardığı yeni WhatsApp Premium’u kullanıcılarında duyurdu. bu özellik sayesinde 10 cihaza bağlanılabilecek. Şimdiler de ise yeni sezonu ile dikkat çeken Stranger Things 4 için bir çıkartma paketi yayınladığını açıkladı.

WhatsApp’tan kavga engelleme özelliği

Uygulamada grup kurma özelliği yer alırken, bu gruplarda çıkacak olan kavgaları önlemek için de bir özellik çıkardı. WhatsApp, 12 seçeneğe kadar anket uygulayabilecek.

Stranger Things: 4. sezon WhatApp

WhatsApp, Stranger Things 4 çıkartma paketini kullanıma açtı

Bir süredir heyecan içerisinde beklenen Stranger Things dizisinin yeni sezonu yakın zaman içerisinde Netflix, platformunda izleyiciler ile paylaşıldı. Bu kadar çok sevilen dizi için WhatsApp’ta yeni bir sürpriz yaptı be Stranger Things’i temsil eden yeni çıkartmaları kullanıcılarla paylaştı. Bu uygulama daha önce La Casa de Papel dizisi için de yapıldı.

Bu çıkartmalar 2,2 MB’lıktır. İndirmek için de iki yöntem bulunuyor. WhatsApp’ın resmi çıkartma mağazasından indirebileceğiniz gibi sohbetlerde yer alan çıkartmalar kısmında “+” simgesine basınız. Daha sonra Stranger Things yazarak yeni çıkartmalara erişebilirsiniz.

Beğendiğiniz çıkartmaları ise favorileriniz arasına ekleyebilirsiniz. Bunun içinde beğendiğiniz çıkartma üzerine basılı tutarak Favorilere Ekle seçeneğine basınız. İndirdiğiniz çıkartmaları ara kısmını kullanarak kolayca bulabilirsiniz. Sizlere sunmuş olduğu daha birçok çıkartma seçeneği de yer almaktadır.

Her yerden kullanılabiliyor

WhatsApp’ın sunmuş olduğu bu çıkartma özelliği tüm cihazlardan kullanılabilmektedir. Ancak cihazında uygulamanın son güncellemesini yapmanız gerekmektedir.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal