WhatsApp mesaja ifade ve mesaj beğenme özelliği

Milyonlarca kullanıcıya sahip Whatsapp’ın mesaja ifade ve mesaj beğenme özelliği an itibariyle kullanıma sunuldu. İnsanlar Whatapp’ın yeni özelliğinin nasıl açıldığını merak ediyor. İşte konu hakkında merak edilenler...

07.05.2022-09:02 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-18:20) WhatsApp mesaja ifade ve mesaj beğenme özelliği

Dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından Whatsapp’ta yeni bir özellik daha kullanıcılara sunuldu. Whatsapp’ın yeni özelliğine göre kullanıcılar artık mesajlara ifade bırakabilecek ve mesajları beğenebilecek. Whatsapp mesaja ifade ve mesaj beğenme özellikleri hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak isteyen kişiler arama motorları üzerinden araştırma yapıyor.

Whatsapp mesaja ifade ve mesaj beğenme özelliği

Whatsapp yeni özellik

Whatsapp’ın yeni güncellemesiyle beraber kullanıma sunulacak olan yeni özelliklerle birlikte kullanıcılar birbirleriyle mesajlaşırken seçtikleri mesajın üzerine gülmek, şaşırmak, beğenmek gibi emojileri bırakabilecek.

Whatsapp mesaja ifade ve mesaj beğenme özelliklerini kullanmak isteyen akıllı telefon sahiplerinin uygulamalarını son sürüme güncellemesi gerekiyor. iOS kullanıcıları App Store’dan, Android kullanıcıları ise Google Play Store üzerinden Whatsapp’ı güncelleyebilir.

Whatsapp’ın yeni özelliği daha önce Telegram uygulamasında kullanıma sunulmuştu.

Rabia Uzunağaç
rabiauzunagacc@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal